čtvrtek 22. prosince 2016

Profi lednice

Profi lednice

Skříň má výškově nastavitelné police a zabudovaný zámek. Kompletní sortiment různých typů pro uspokojení potřeb každého provozu. Profesionální gastro vybavení. Výhodná chladící technika. Nakupujte u nás levné a kvalitní lednice.


Prosklená profi lednice Klimasan SC 8DDdvojité temperované sklo,nápojová lednice ,vhodná do gastroprovozu,prosvětlený panel,vnitřní osvětlení, ventilované chlazení pro lepší proudění vzduchu v lednici, integrované madlo do rámu dveří, křídlové dveře na objednávku, nízká spotřeba el. Elektro - Profi lednice bazar. Vybírejte z inzerátů. Prodejte snadno a rychle na Bazoši. Přes půl milionů uživatelů za den.


Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii. Instalace, záruční a pozáruční servis. Klávesové zkratky na tomto webu - rozšířené. Zařízení v profi kvalitě. Evropské Unie, což svědčí o jejich kvalitě a výhodných cenách.


Speciální chladničky na ryby a chladničky pro pekaře. Profi chlazení od kvalitních výrobců RILLING, SINCOL DORAMETAL, LIEBHERR. Provozovny jako: restaurace, jídelny, profi kuchyně, fast foo obchody s potravinamí, ře. Nordline profi prosklená lednice UR 2G.


Ugur prosklená lednice USS 3DTK. Proto jsou prosklené lednice ideální pro gastronomické podniky, do restaurací i obchodů. Prosklené lednice jsou odolné k poškození nebo poškrábání.


Profi lednice

Výprodej se slevou až. Gastro zařízení a gastronomické vybavení, lednice , sporáky vše přehledně na gastrozarizeni. K personalizaci obsahu a reklam, poskytování funkcí sociálních médií a analýze naší návštěvnosti využíváme soubory cookie a web storage. Pokud je zpracování založeno na vašem souhlasu, máte právo tento souhlas kdykoliv odvolat.


Odvolání vašeho souhlasu nebude mít nicméně vliv na zákonnost jakéhokoliv zpracování údajů, které proběhlo s vaším souhlasem předtím, než jste jej odvolali. Dodáváme veškerou chladící a mrazící techniku značky Liebherr, tato značka zaručuje maximalní komfort a profesionální vzhled. Profi chladící lednice gastro lednice zn. Lednice - profi chladící a mrazící technika. LTH,vhodné do gastro zařízení a potravinářství.


Profi lednice

Nastavení teploty s automatickým odtáváním. Zajistíme vám samozřejmě dopravu, odbornou montáž, záruční i pozáruční servis. Pokud potřebujete poradit při výběru profi chladící skříně, neváhejte nás kontaktovat, ochotně vám pomůžeme. Potřebujete do vaší restaurace, baru, cukrárny či jiné gastro provozovny kvalitní profi chladící skříň nebo mraznici?


Právě pro vás jsme připravili speciální akci, díky které nyní můžete na vybrané profi lednice a mraznice ušetřit. Stačí, když v košíku zadáte kód slevového kupónu LEDNICEa sleva je vaše.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky