úterý 26. února 2019

Lis na těstoviny

Strojek na těstoviny je nepostradatelnou kuchyňskou pomůckou každého milovníka těstovin nejrůznějšího tvaru a velikosti. Není nad vlastnoručně vyrobené nudle, se kterými obohatíte vámi připravovanou polévku. Moderní strojky na těstoviny odbourávají jakoukoliv namáhavou činnost s ruční tvorbou domácích nudlí.


Tento lis na těstoviny je ideální k výrobě čerstvých domácích těstovin. Součástí je nástavec pro připevnění ke stolu !

This video is unavailable. Jak na údržbu strojku na těstoviny? Při údržbě strojku na těstoviny dodržujte několik jednoduchých zásad: Nikdy neumývejte strojek na těstoviny v myčce nebo pod proudem vody. Kromě samotného lisu, který stačí namontovat na robot, je součástí setu i šest výměnných disků na různé druhy těstovin.


Ať už vám tedy sedí macaroni, fusilli, bucatini nebo třeba klasické spaghetti, můžete si být. Válce a pouzdro jsou vyrobeny z kvalitní chromované oceli a nerezové oceli. S ním můžete přístroj snadno a spolehlivě připevnit k pracovní desce.

I samotný Marcato Atlas 1má poměrně větší rozměry. Vybrat si můžete z více barevných provedení. Proč si vybrat strojek na výrobu těstoviny Marcato? Výroba strojku Marcato na přípravu čerstvých domácích těstovin a jejich příslušenství byla v Itálii zaháj. V základní verzi se jedná o jednoduchého pomocníka, který by neměl v kuchyni rozhodně chybět.


Citrusové šťávy jsou nejen zdravé, ale také osvěžující. Lis na citrus pro výrobu zdravých nápojů. To oceníte hlavně v létě, kdy u nás dnes již. Vyrobit si můžete Bucatini - dlouhé, úzké, duté těstoviny , Fusilli - spirálovité těstoviny (vrtulky), Makaróny (velké i malé) - těstoviny trubicového tvaru s vroubky, Rigatoni - široké těstoviny trubicového tvaru s vroubky a špagety.


Chcete vybavit vašeho kuchyňského robota novým příslušenstvím a získat tím nové funkce? Značka ETA nabízí širokou škálu příslušenství pro své kuchyňské roboty. Vyberte si z příslušenství jako je mlýnek na mák, lis na ovoce, nástavec na protlačování těstovin, mlýnek na maso a další. Pro výrobu různých tvarů těstovin máte možnost vybrat si ze šesti tvarovacích destiček. Každá tvarovací destička se skládá z jednoho kovového rámečku a dvou plastových vložek.


Těstoviny a luštěniny neodmyslitelně patří ke středomořské kuchyni.

Jeden na těstoviny a druhý na omáčku. Dále talíř na pokrájené maso, prkénko, nůž a lis na česnek. Doporučuji vařit na indukčním či plynovém sporáku, protože bude nutné často a rychle měnit teplotu. Přejdeme k přípravě receptu.


Oloupanou cibuli nakrájíme nadrobno a opravdu pozvolna ji na oleji oestujeme. Pro 1 funkčnost povolte prosím aktivní skriptování v nastavení Vašeho prohlížeče, případně použijte prohlížeč, který JavaScript podporuje. Lisy na těsta a brambory mají v kuchyni díky výměnným diskům široké využití.


Krom vařených brambor totiž zvládnou „vylisovat“ třeba i italské polévkové těstoviny passatelli, gnocchi, španělské churros, šulánky nebo koblížky. Receptů na domácí těstoviny je opravdu bezpočet variant. Nezáleží jenom na tradicích každé italské rodiny, ale také na kvalitě mouky, teplotě či vlhkosti v kuchyni, velikosti použitých vajec.


Je proto potřeba neřídit se recepty na 1, ale spíše následovat jakýsi cit v průběhu zpracování těsta. Mlýnek na mák a obilí AT 9Detail. Tagliatelle Kenwood AT 9(7mm) Detail. Tento vál na ploché těstoviny je ideální na lasagne, ravioli nebo například cannelloni. Připravte si je čerstvé, nebo si je zamrazte a mějte je vždy po ruce, když dostanete chuť na večeři v italském stylu.


Díky kartáčku, který je součástí balení, bude i čištění snadné.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky