čtvrtek 7. února 2019

Nejlepší rychlovarná konvice

Rychlovarné konvice mají své nezastupitelné místo v našich domácnostech. Pryč jsou doby, kdy jste na přípravu čaje a kávy čekali dlouhé minuty. Dnes vám rychlovarná konvice uvaří vodu během chvilky, proto se hodí i během vaření. Nejlepší rychlovarná konvice jistě nabídne obě zmíněné vlastnosti.


Na rozdíl od tradičních konvic, které jsou vysoce závislé na sporáku, jsou rychlovarné konvice poháněné elektrickým zdrojem.

Díky tomu je můžeme umístit prakticky kdekoliv a mít je vždy po ruce. Některé konvice mají větší tepelné ztráty nebo nevypínají okamžitě po dosažení varu. Už dávno neplatí, že rychlovarná konvice je vyrobena jen z nudného, bílého plastu. Tento design přetrvává převážně u těch nejlevnějších výrobků.


Výhodou je také středový kontakt, který umožňuje nasadit konvici v každé pozici. Efektivní pomocník, který šetří čas i domácí rozpočet se jmenuje rychlovarná konvice. Jediným účelem tohoto spotřebiče je ohřev vody a očekáváme od něj, že nám pohodlně a především rychle ohřeje vodu na čaj či kávu.


Musíte si uvědomit, že konvici budete používat prakticky každý den.

Stejně tak bude rychlovarná konvice prakticky každý den na očích. Proto výběr opravdu kvalitní a vhodné konvice rozhodně nepodceňujte a nešetřete pár korun. Varná konvice od firmy Bosch tedy patří k absolutní špičce v oblasti rychlovarných konvic. Pokud tedy hledáte vždy to nejlepší bez ohledu na cenu, můžeme vám tento model s klidným svědomím doporučit.


Bosch je rychlovarná konvice s regulací teploty špičkové úrovně. Hledáte, která rychlovarná konvice je vítězem testu. Přečtěte si hodnocení nejlepších rychlovarných konvic dle německého Testberichte. Vnitřek je osvětlené modrým LED světlem, což umožňuje sledovat průběh varu.


Bezkabelová varná konvice má konektor otočný o 3° a na dotyk příjemnou rukojeť. Test a recenze ukáže realitu. Pokud si myslíte, že si stačí prostě jen prostudovat technické parametry a podle nich si vybrat konvici, mýlíte se. V případě, že již předem počítáte s tím, že kupujete akciovou konvici jen na pár měsíců, můžete klidně pokračovat.


Je vyrobena z nerezového materiálu. Její hmotnost je kg. Je to hezká a tichá konvice , která uvaří vodu k varu (litr) pod minuty. Tato konvice je dostupná v mnoha barevných variacích.


Jako poslední rychlovarná konvice spadající mezi ty nejlepší je ETA Isabela.

Již bylo zmíněno, že přízvisko „ nejlepší “ v tomto výběru neznamená výhradně kvalitu produktu. Při zvažování, kterou rychlovarnou konvici vybrat, bereme v potaz hlavně oblíbenost produktu mezi uživateli. Jejich posouzení mnohdy obsáhne. Vybírat spotřební zboží není vždy jednoduché.


Na trhu je mnohdy široká nabídka a vy jste tak nuceni procházet desítky modelů, porovnávat jejich parametry a nakonec si. Stále nevíte, která rychlovarná konvice nejlépe obstojí ve vaší domácnosti? Ovládá se přes Wi-fi a mezi její přednosti patří funkce Wake Up.


Můžete nastavit sepnutí konvice na dobu, kdy se probudíte. Bohužel, ani tato konvice se nenaplní sama vodou, ani vám nápoj. Rychlovarná konvice v nerezovém provedení s funkcí zobrazení teploty vody.


Na změnu teploty vody vás upozorní barevné podsvícení na vodoznaku v zadní části konvice.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky