pondělí 11. února 2019

Tříštivý mlýnek

Mlýnek s mlecímy kameny je naprosto přesný. Obsahuje dva mlecí kameny, které do sebe musí na chlup zapadat. Jen tak dokáže namlít každé zrnko kávy na stejně velké kousky. Na druhé straně je tady tříštivý mlýnek , který nemá žádné mlecí kameny. Kávu seká pomocí nožů, stejně jako to dělá mixér.


Přístroj připomíná svým vzhledem spíše malý mixér.

Kávu nasypeme z vrchu do malé nádoby. Nože vespod kávu rozsekají na menší kousky. Bohužel na mletí kávy je takřka nepoužitelný. Zrna jsou namleta na různě velké kusy, které se. Bez dobré kávy neuděláte dobré kafe a důležitou fází, která ovlivní výsledek, je mletí.


O mletí se stará ocelový tříštivý nůž, který však zrnka kávy nedokáže nasekat dokonale rovnoměrně. V namleté kávě tak můžete objevit pár větších hrudek. To, jak jemně bude káva namletá, lze tedy ovlivnit pouze délkou mletí.


Na to, abyste mlýnek zbavili starých zrníček kávy vám postačí zubní kartáček.

Chápeme, že se vám nechce čistit mlýnek po každém mletí. Elektrický mlýnek kávy. Stačí jen nasypat kávu, zastrčit mlýnek do zásuvky, případně nastavit program a další funkce, a umlít ji.


Nemusíte dělat nic namáhavějšího. Prospero mlýnek na maso AT2Tento vysoce výkonný a všestranný mlýnek na maso využijete při přípravě řady domácích pokrmů. Ve výbavě má mlecí disky pro mletí masa, ryb či zeleniny. Ráno i den vám ulehčí mlýnek na kávu.


Jen čerstvě namletá zrna zajistí jedinečnou chuť vašeho oblíbeného nápoje. S tím vám pomůže mlýnek na kávu ruční, nebo elektický, který navíc dodá vaší domácnosti na váženosti a přiláká nejednoho kávomila. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah.


Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Hodnocení produktu: (Perfektní) recenzí. Nastavení hrubosti mletí, Ruční.


Tento vylepšený mlýnek má funkci nastavení hrubosti mletí, které lze provádět pomocí otočné matice ve spodní části mlýnku. Tříštivý mlýnek a minimixér na bylinky a koření. Jak vybírat mlýnek na kávu?


Pokud správně přemýšlíte o koupi mlýnku na kávu, pak je tu několik málo tipů na co se zaměřit.

Každá příprava (moka konvička, espresso apod.) si žádá jinou hrubost. Velmi jednoduché ovládání je samozřejmostí. Průměrná cena přibližně 64- Kč.


Ruční mlýnek na kávu vám dá možnost plně kontrolovat přípravu kávy. Cítíte ji pod rukama a patří k celkovému rituálu. Některé kávovary mají mlýnek na kávu již zabudovaný v sobě, některým tato funkce schází. Mezi nevýhody řadíme možnost.


Pokud máte doma kávovar bez mlýnku a přesto nechcete být ochuzeni o jedinečný zážitek z vůně a chuti čerstvě namleté kávy, sekce mlýnky na kávu v našem e-shopu je tu přesně pro vás.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky