čtvrtek 7. února 2019

Odsavač par s recirkulací

Díky posuvnému čelu odsavač dokonale splyne s kuchyňskou linkou, protože motor s horním odtahem je skrytý uvnitř skříňky. Planea stropní odsavač par s recirkulací. Odtahový odsavač nás zbaví všech nepříjemných par a pachů, které jednoduše odtáhne do komína. Na výběr ale také máme odsavače s recirkulací vzduchu , které odtažené páry vyčistí a vrátí zpět. Hlučnost odsavače par by měla být obecně co nejmenší.


Uvádí se, že odsavače s hlučností okolo dB jsou ideální. Takové spotřebiče jsou většinou finančně nedostupné. To se řeší tím, že odsavač nepoužíváte na plný výkon.


Na částečný výkon je odsavač krásně tichý. Digestoř je možné namontovat buď s odtahem do komína či bez odtahu díky funkci recirkulace. Mechanické ovládání nabízí výběr ze rychlostí výkonu. V této sekci naleznete nabídku velmi krásných designových komínových odsavačů par , které vám dozdobí vaši kuchyň.


Všechny odsavače par jsou vysoce výkonné a zaručují bezproblémové odsání i většího množství par. Komínový odsavač par Faber Glam-Fit WHAv bílé barvě s transparentním okrajem je zařazen do energetické třídy A. Odsavače par MORA nové generace vám nabízí všechny typy odsavačů dle vašich preferencí a dispozic kuchyně Vybrat můžete komínový, vertikální, ostrůvkový, teleskopický nebo podstavný odsavač. Maximální ideální výkon odsavače par na recirkulační provoz je do cca. Protože při průtoku do této rychlosti zvládají molekuly uhlíku pohltit pachové částice s velkou účinností.


Při rychlejším proudění je potřeba aby digestoř pachy přefiltrovala vícekrát a tím pádem se stává odsavač méně účinný. Filtr s aktivním uhlím Klarstein rychle a jednoduše promění Váš odsavač par Klarstein Darya z režimu odsávání vzduchu na režim recirkulace vzduchu. Vytažením odsavače par z jednotky se automaticky zapne ventilátor a odsavač je tak připraven k použití. Na Heureke využívame personalizáciu a cielenú reklamu. Na základe vášho správania na Heureke personalizujeme jej obsah.


Kliknutím na „Rozumiem“ alebo inam súhlasíte aj s využívaním cookies a odovzdaním údajov o správaní na webe pre zobrazenie cielenej reklamy na ďalších weboch. Tento způsob Vám společnost Baumatic vřele doporučuje jako nejefektivnější metodu odsávání par. Pokud z nějakého důvodu nemůžete odvést páry z odsavače do venkovní atmosféry, můžete si koupit filtr s aktivním uhlíkem a připojit ho ke spotřebiči, což bude odstraňovat pachy a zároveň umožní recirkulaci vzduchu zpět do kuchyně. Na vaření si můžete posvítit díky energeticky úspornému LED-osvětlení.


Klasický odsavač par s recirkulací vzduchu. Nechybí mu 1× LED osvětlení a především možnost vložit uhlíkový filtr. Oceníte také snadné tlačítkové ovládání a vysoký výkon.


Moderní stropní odsavač par Heaven Glass 2. WHAVestavěný odsavač par , díky nenápadnému designu, vhodně doplní každý typ kuchyně. Odsavač i indukce jsou perfektně integrovány. Odsávání je aktivované automaticky, jakmile je varná deska v provozu. Odsavač disponuje úrovněmi výkonu odsávání a umožňuje připojení na komín i recirkulaci. Při instalaci si můžete vybrat buď možnost s odtahem do komína nebo s recirkulací.


Odsavač par integrovaný do varné desky Franke Mythos 2Gether FMY 8HI. Nabízí nastavení rychlosti posuvníkem. Podvěsný odsavač par je klasika mezi odsavači.


Jeho umístění je vhodné zvláště do panelákových bytů a instaluje se pod horní skříňku kuchyňské linky nebo lze nainstalovat i samostatně.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky