úterý 26. února 2019

Jídelní porcelánová souprava

Porcelánové jídelní soupravy se pyšní nejen svou okázalostí a jedinečným stylem, ale především kvalitou. Toto neobyčejné nádobí si pořizují často zákazníci s vytříbeným vkusem, napříč generacemi. Mladé páry uvítají početné jídelní soupravy s decentním zdobením v moderních barvách. Jídelní soupravy s květinovými motivy se drží na špičce oblíbenosti.


V jídelní sadě naleznete hluboké a mělké talíře včetně dezertních talířků. V našem obchodě si můžete pořídit velmi pěkné jídelní soupravy s dekoracemi i čisté bez dekoru.

Specializujeme se na porcelánové jídelní soupravy, keramické jídelní soupravy a jídelní soupravy z tvrzeného skla. Sváteční porcelán po babičce nechte ve skříni a pořiďte si jídelní servis podle svého vkusu. Malé i velké jídelní servisy bílé barvě i barevné se vzory, včetně moderních hranatých talířů. JÍDELNÍ SOUPRAVY, SADY TALÍŘŮ - Online prodej jídelních souprav, servisů a sad talířů. Prodej porcelánu obsahující jídelní soupravy, talíře, sady talířů, porcelánové šálky, hrnky, broušené sklo, sklenice, český křišťál a příbory.


Ofélie, Bernadotte nebo Mary-Anne. Vyberte si jídelní soupravu dle vašich představ v klasickém stylu např. Jídelní servisy jsou vhodné a velmi oblíbené jako svatební dary.


K jídelní soupravě se často přidává koláčová souprava , kompotová souprava a kávová s čajovou soupravou.

Kupte si jídelní servis , který vám vydrží navěky, z různých materiálů jako je porcelán , keramika, sklo, či plast. Porcelánová jídelní souprava je tak trochu součást našeho duchovního dědictví. K vývoji nových tvarů a dekorací výrobci využívají služeb našich nejlepších designérů.


Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém bazaru. Naleznete zde porcelánové soupravy jídelní , kávové i čajové, různého původu a staří. Věříme, že porcelánové soupravy z nabídky prodejců i prodejen z celé České republiky si najdou uplatnění i ve Vaší domácnosti , ať už jako soupravy jídelní , kávové nebo čajové, případně i jako dekorace Vaší vitríny či skleníku.


Nová Role Tři Grácie legendární dekor s lesklým, perleťovým povrchem porcelánu. Dubí - cibulový vzor , kovová část - Toner a. Lze je používat v mikrovlnné troubě i mýt v myčce nádobí. Jídelní sada ALEXIE od značky Luminarc se skládá z kusů nádobí.


Jídelní porcelánová souprava Sabina 25dílná - kanafas, KARLOVARSKÝ PORCELÁN. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Porcelán s decentní elegancí čeří vlnící se vzor broušeného diamantu.


Slevový kupon najdete cca za minutu jako samostatný e-mail ve Vaší schránce. Bílý porcelán s černými ornamenty to je kolekce Black od české značky by inspire…porcelán s českou duší, bude ozdobou vašeho domova. Decentní dekory jako bílý jídelní set s jemnou platinovou linkou nebo naopak bohatě a tradičně zdobený porcelánvhodný na chalupy a chaty.

Krásný jídelní servis s jednotným vzorem a pozlaceným okrajem v perfektním stavu, nikdy nepoužitý. Made in Czechoslovakia Možné odebrat všechno nádobí za uvedenou cenu, případně jednotlivé druhy samostatně. Naše dílná sada talířů s nádherným dekorem velkých květů se skvěle hodí pro každodenní stolování, ale i pro pohoštění vzácné návštěvy. U nás nakoupíte nebo prodáte, co potřebujete!


Postaráme se o bezpečné a pohodlné obchodování. Talíře lze použít do mikrovlnné trouby a m.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky