středa 6. února 2019

Sedona sušička

Nasušte si chutné křížaly, připravte si domácí jogurt a další delikatesy pomocí sušiček od nás! Sedona Express Vám nabízí táců k sušení. Sušička umožňuje i tzv. Můžete si vybrat zda budete sušit až čtyři tácy v horní nebo dolní polovině. Na tácech můžete usušit velké množství potravin a díky velkému centrálnímu větráku je sušení skutečně hračka.


Získejte všechny tyto prvky aniž byste museli obětovat veškerý prostor na vaší kuchyňské lince. Dvoustupňové sekvenční nastavení teploty a. I keď je sušička veľmi tichá, v noci ju môžete stíšiť ešte viac, a to využitím režimu „šepotanie“. Podľa množstva sušených potravín môžete navyše regulovať aj intenzitu sušenia, vďaka čomu ušetríte energiu.


Tento model poskytuje nepřekonatelný výkon díky využití nejmodernějších sušicích technologií s přesným ovládáním teploty. Duální systém cirkulace sušícího vzduchu a unikátní systém dvoustupňového řízení teploty TST, spolu se skleněnými dvířky, staví tuto sušičku na špici v sušení potravin vůbec. Velice výkonná sušička (nejen) na ovoce s velkým objemem, s plastovými síty obsahuje digitální termostat, průhledné skleněné dveře a revoluční dvoustupňové sekvenční. This video is unavailable. Dovolí vám sušit, aniž byste se strachovali, jestli všechny vaše suroviny najednou pojme.


Sedona sušička

Horizontální proudění vzduchu a tím i rovnoměrnost sušení zajišťují dva samostatné ventilátory. Nabízí všechny možnosti, jak proces sušení maximálně zjednodušit a usnadnit. Nebudete tak muset hlídat a často kontrolovat, co se v sušičce odehrává a ztrácet tak svůj drahocenný čas.


Umístění kontrolek, pantů, skleněného panelu a LED displeje je navrženo tak, aby se sušička dobře používala a intuitivně ovládala. Vynikající sušička pro sušení ovoce, zeleniny, květin, bylinek, masa, ryb a drůbeže. Hodnotenie produktu:. W, Časovač, Nerezové prevedenie.


RYCHLÝ režiPrůměrná vnitřní teplota bude udržována na zadané teplotě. Během zapnutí a vypnutí topného tělesa dojde ke vzrůstu a. Velikost (táců) je ideální pro ty, kteří chtějí sušit větší množství potravin. U funkce RAW je zobrazena teplota 4°C a stále častěji se setkáváme s dotazy od zákazníků, zda to není chybný údaj? Všechny tyto vychytávky se doplňují a přinášejí nesrovnatelnou možnost kontroly a nejtiššího provozu.


Díky digitální regulaci teploty je při sušení. Nová sušička umožňuje sušenie potravín v najvyššej kvalite. Všetky vitamíny a výživné látky sa pri sušení uchovávajú v strave. Môžete si nastaviť teplotu sušenia medzi 30° a 68° C. TRIBEST“ sušička SEDONA EXPRESS s programom na sušenie surovej stravy, s príjemným dizajnom a 11-zásobníkmi. SEDONA Express má centrálne prúdenie vzduch, teplota a časovanie sa nastavuje digitálne, má „úsporný“ priestor.


Sedona sušička

Označuje maximální příkon spotřebiče z elektrické sítě (udává se ve wattech). Příkon je násobkem napětí spotřebiče (zpravidla 2V) a jeho proudovým odběrem v ampérech (A). Nyní ke každé sušičce doprava ZDARMA. Díky ní můžete z ovoce, zeleniny, hub a dalších lahůdek připravovat takové pochoutky, jako jsou tyčinky, sušenky, koláčky nebo třeba ovocné špízy.


Výkonná sušička potravin Klarstein master Jerky suší ovoce, zeleninu, maso a jiné potraviny v rekordním tempu a vyrábí tak lahodné, trvanlivé pochoutky a suroviny.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky