středa 27. února 2019

Formičky na perníčky

Formičky na perníčky

Ať už sháníte vánoční formičky na vosí hnízda, nebo formičky na včelí úly, vždy jde o ten samý druh nepečeného cukroví. Hádejte, které cukroví nejvíce milují děti? A snad úplně jejich nejoblíběnější činností je právě vykrajování. Milujete pečení a rádi byste si usnadnili přípravu?


Formičky na perníčky

Pak vyzkoušejte silikonové formičky na cukroví TESCOMA, a to nyní za příznivé ceny! Vybírat můžete ze silikonových formiček, které vám usnadní vyklápění a umožňují pečení i bez vymazávání, nebo plechových formiček s nepřilnavým povrchem. Vykrajovátka na perníčky a cukroví. Nacházíte si v kategorii s vykrajovátky.


Naleznete zde přehledně všechna vykrajovátka včetně sa která v našem obchodě roli. Tak jsem dneska byla na jarmarku řemesel v Havlíčkově Brodu. Jsem úplně nadšená, protože tam byl řezbář z MORAVY (!!!) a prodával vyřezávané formy na perníky.


Vždycky jsem sehnala tyto formy jen v severních a východních Čechách - hlavně v Podkrkonoší a na Moravě ne a ne někoho najít. Tak mám z toho takovou radost, že vám to sem hned dávám. Tak například si budete moci vyrobit perníčky ve tvaru zvířátek či srdíček. Na našich stránkách nabízíme spoustu vykrajovátek, formiček, báboviček, dortových forem, sáčků na zdobení, zdobících špiček, tvořítek na mandlové těsto, patchworků a jiných šikovných věciček do kuchyně.


Pokud potřebujete vykrajovátka přímo na marcipán, či jiné cukrářské hmoty, nabízíme chytrou pomůcku v podobě pístového vypichovače. Těsto rozválíme na silnější plát a vykrajujeme libovolné perníčkové tvary, které klademe na plech vyložený pečícím papírem. Medové perníčky pečeme ve vyhřáté troubě na 1°C asi minut. Měkké medové perníčky užijeme při každé příležitosti. Můžeme je péct o Vánocích, Velikonocích nebo takhle.


Formičky na perníčky

Vyřezávané formičky na perníčky. Ceny formiček se pohybují od 1Kč do 4Kč dle velikosti a náročnosti. Máte dotaz na tento produkt? Vyrobeno z pocínovaného potravinářského plechu. Vhodné na cukroví, perníčky , potahové nebo modelovací hmoty.


Použít se může také na nejedlé hmoty jako např. Skladujte odděleně od nářadí používané na nejedlé materiály. Ahoj Martinko,moc krásně jsi to všechno napsala, člověk je hned zase o něco chytřejší. Dostaňte své cukroví a sušenky do formy. Formičky mají rozměry × × mm.


Formičky na perníčky

Zapomeňte ale na svůj obvyklý arsenál a doplňte svá vykrajovátka a formičky o nové tvary. Uvidíte, že vám najednou bude i mnohem víc chutnat. Ať už je Svratecko jakékoliv, nelze mu upřít, že je místem s dlouholetou tradicí výrobků, jako jsou vykrajovačky, vykrajovátka, formičky a ostatní cukrářské a pekařské potřeby. Jedno ale bylo jasné už.


Velikonoční inspirace s perníčky Velikonoční vyklápěcí formičky na pečení. O velikonocích hospodyňky jistě využijí nejen vykrajovátka, ale i vyklápěcí formičky na pečení nejrůznějšího velikonočního cukroví. Velké oblibě se těší nejen nejrůznější tvary zvířátek jako například zajíčci, kačenky nebo.


Krásné vyřezávané formy na perníčky od pana Slavíka už nějaké mám,. Tyhle dřevěné formičky na perníčky obdivuji, musí to být titěrná práce. Dřevěné formy na máslo – zdravé potraviny, biopotraviny. Ručně vyráběná dřevěná forma na perník a marcipán vyrobena z ořechového dřeva.


Bon pari nakrájejte na menší kousky (podle velikosti okýnek v perníčcích). Plech s téměř upečenými perníčky vyjměte z trouby a do okýnek vložte bonbony. Vraťte na chvilinku do trouby, aby se bon pari rozpustily. Od trouby se nevzdalujte!


Vyjměte plech a perníky nechte ležet na plechu až do úplného vychladnutí. Silikonové formičky na pečení jsou velmi odolné a zároveň pružné. Náraz v nich upečete více kusů pečiva, které z formičky vyklopíte nepolámané.


Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Plastová vykrajovátka na perníčky.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky