úterý 26. února 2019

Skleněná konvice se sítkem

Skleněná konvice se sítkem Bambum Vogue, 5ml. Díky jemnému sítku můžete připravovat bylinné nálevy, ovocné čaje, sypané černé i zelené čaje. Chcete být pravidelně informováni o zajímavostech ze světa čajů? Zajímá Vás jaké novinky jsme pro Vás připravili? Je ale také skvělá pro přípravu ledové kávy s hustou pěnou (pouze voda, instantní káva, popřípadě cukr nebo med a napěníte).


Skleněná konvice se sítkem

Pomocí jemného sítka stlačíte pevné částečky z nápoje na dno konvice. Některé konvice na čaj se prodávají se sítkem , které oddělí čajovou sedlinu od čaje. Vybrané typy konvic na čaj lze ohřívat na plynovém, elektrickém i sklokeramickém sporáku. Pokud máte indukční sporák, existují čajové konvice vhodné také pro ohřev na indukci. Jsou vyrobeny z recyklované skloviny bez kadmia a olova.


V naší nabídce najdete jak čajové konvice klasicky tvarované tak i moderní konvice s kovovými filtry, držátky a víčky z kvalitního tvrzeného plastu. Všechny konvice jsou odolné vysokým teplotám, vodné k použití v mikrovlnných troubách i myčkách. Konvice na překapávanou kávu. Pokud patříte k milovníkům čaje, udělá vám tato konvička jistě radost. Praktické do restaurací a kaváren.


Skleněná konvice se sítkem

Má kapacitu 3ml a dodávána je včetně čajového sítka. Po vylouhování můžete sítko vyndat. Díky malému zobáčku se tekutina z konvice dobře nalévá. Součástí konvice je kovový filtr, který se dá vyjmout z uzávěru z tvrzeného plastu. Vždy dodržujte zásadu pozvolného ochlazování, v důsledku teplotního šoku.


Uvnitř skleněné konvice na indukci je praktické sítko, s kterým se snadno. BEPER BB1rychlovarná skleněná konvice se sítkem na čaj 2v LED podsvícení, 1. Stylová skleněná konvička se skleněným sítkem z tepelně odolného skla. S touto konvičkou lze vidět celou proceduru louhování lístků jako na dlani. Ideální pro přípravu čajů typu Yin Zhen nebo kvetoucích čajů. Tělo konvice je vyráběno ze strojově foukaného borosilikátového varného skla.


Vážení zákazníci, náš internetový obchod je stále v provozu. Dopravci PPL, Česká pošta a Zásilkovna také fungují, ovšem dochází k omezení počtu výdejních míst. Skleněné KONVICE na čaj a kávu, varné čajové konvice Kochejte se krásou zrodu vašeho čaje. Jakmile jednou propadnete eleganci a praktičnosti skla, nezůstane jen u hrníčku.


Barvu svého čaje totiž nemusíte obdivovat až po přelití do šálku, ale už během přípravy. Trendglas Jena - MIKADO skleněná konvice na čaj se sítkem , l. Kinto skleněná konvice na čaj se sítkem UNITEA velká. Kuchyňské nože a nůžky. Tradiční japonská značka pro milovníky čaje. Kromě toho jsou konvice bez různých elektrických součástek, takže se Vám nemohou porouchat.


Kvalitní varné konvice z naší nabídky Vám tak vydrží i desítky let.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky