pátek 22. února 2019

Tescoma odkapávač

Praktická souprava pro odkapávání a sušení kojeneckých láhví, dudlíků, misek, hrníčků, dětských lžiček apod. Souprava obsahuje odkládacích květinek, závěsných lístků, stojánek a odnímatelný podnos pro snadné čištění. Vyrobeno z prvotřídního žáruvzdorného silikonu, vhodné i jako podložka pod horké nádobí. Značkový e-shop TESCOMA nabízí originální kuchyňské potřeby určené pro vaření, pečení i stolování.


Nakupujte přímo od výrobce.

Odkapávač lze po použití srolovat nebo složit. Doprava při nákupu nad 9Kč ZDARMA. Praktický odkapávač s podnosem Online je šikovný pomocník pro okapání a osušení umytého nádobí.


Jedinečný mlýnek na mák s nastavitelnou hrubostí mletí je jen jednou z říjnových novinek. Poznejte také geniální mlýnek na sůl a pepř v jednom, senzační struhadlo a kostičkovač na zeleninu nebo chytrý oboustranný odkapávač. Jedna strana má po obvodu vysoký okraj, který zabrání vytečení shromážděné vody z odkapávače. Perfektně skladné a praktické.


Je to náš odkapávač tohoto typu.

Když není nádobí, tak to schovám do linky. Pro úklid domácnosti, její perfektní organizaci a příjemnou atmosféru máme v nabídce celou řadu praktických výrobků. Vyberte si z přírodních vůní do bytu pro váš každodenní relax, designových doplňků a dekorací, které zútulní váš interiér nebo elegantních nástěnných hodin. Konyhai kesztyűk, edényfogók, törlők és kötények.


Szeletelők, reszelők, konyhai eszközök. CLEAN KIT odkapávač s podnosem je opatřen. Sháníte opravdu účinný odkapávač , který nepoškodí vaše nádobí a pomůže s jeho sušením? Luxusní odkapávač na kuchyňské nářadí z kolekce President značky Tescoma vám ulehčí práci při mytí nástrojů do kuchyně. Nejen že je velmi praktický a snadno omyvatelný ale je také stylový.


Detail produktu Do obchodu. Kč 2Kč Bílý kovový stojan nábobí Compactor. Revoluční odkapávač na nádobí PRESTO TONE. Výrobek je vyroben z vysoce kvalitního a savého mikrovlákna.


Pokud potřebujete nechat oschnout umyté hrnečky, pánve nebo hrnce, nádobí stačí položit na tuto speciální oboustrannou podložku. Praktická súprava na odkvapávanie a sušenie kojeneckých fliaš, cumlíkov, misiek, hrnčekov, detských lyžičiek a pod. Súprava obsahuje odkladacích kvetiniek, závesných lístkov, stojanček a odnímateľný podnos pre ľahké čistenie.

Vynikajúci pre odkladanie a sušenie tanierov, hrnčekov, kuchynského riadu a náradia, príborov, kuchynský. Provozovatel webu, Roman Haering - Kuchyňské Potřeby, se sídlem Nám. Chcete vědět, zda je cena 3Kč ta nejnižší nebo můžete produkt sehnat jinde levněji? Po oschnutí hrnců, talířů či hrnečků silikonový odkapávač jednoduše uklidíte - snadná skladnost a údržba.


Vynikající pro odkapávání, sušení a ukládání kuchyňského nářadí, příborů apod. TARA funkció - nettó súly mérése. Povlečení, obrazy, svíčky nebo dekorace na zeď - nechejte se inspirovat.


Opatřeno odnímatelnou odkapávací vložkou pro snadné čištění.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky