středa 6. února 2019

Plynová trouba mora

Podívejte se na plynové sporáky s dlouholetou tradicí. Pro milovníky plynové klasiky má MORA připravenou nabídku plynových varných desek s povrchem z elegantního tvrzeného skla a dvojdílnou litinovou mřížkou. Mimo tento designový skvost si můžete vybrat z plynových varných desek také v dalších provedeních, šířkách, barvách i typů hran. Plynové varné desky jsou navíc.


Více informací o vestavných troubách MORA naleznete v sekci Poradna.

Hořáky jsou kryté dvoudílnou mřížkou STABIL PLUS, která zajišťuje bezpečný posun nádobí ve všech směrech. Velice kvalitně zpracované multifunkční vestavné trouby MORA jsou vybaveny až vyspělými funkcemi pro váš dokonalý zážitek z vaření. Klasické vestavné pečící trouby MORA se vyznačují energetickou třídou A. Trouba Mora patří k modelům se skvělou výbavou, do které se řadí i prvky, jako je komfortní dovírání dvířek či dva teleskopické rošty. Spotřeba trouby je standardní jak při běžném, tak při horkovzdušném pečení.


Jinak se to musí vyzkoušet a pamatovat polohu knoflíku. Můžete si vybrat z vestavných trub, indukčních, sklokeramických či plynových varných desek, v nabídce jsou také chladničky, myčky, odsavače par a mikrovlnné trouby v krásném designu a plné nových praktických funkcí a dokonalých technologií. MORA nabízí široký sortiment vestavných spotřebičů pro vaši kuchyni.

Tento velmi praktický XXL pekáč vám umožní pohodlné a bezpečné pečení. Pekáč byl vyvinut přímo pro naše trouby MORA a tak dokonale sedí do všech typů vedení v troubě, což zajišťuje jeho maximálně snadnou a bezpečnou manipulaci. Navíc je vybaven praktickou rukojetí, která vám práci s plechem ještě více usnadní.


Vestavná trouba MORA VT528MX má velký objem a celkem funkcí. Rodina s dětmi ocení chlazení skla. V OKAY ji koupíte výhodně. Trouba , Varná deska, Myčka, Mikrovlnná trouba.


Nabízím k prodeji plynový sporák Mora PS 1MW v bílé velmi málo využívaný plně funkční. Personál našeho eshopu je profesionálně vyškolen na prodej vestavných spotřebičů a získal vlastní certifikáty. Vestavna plynova trouba najdete a porovnáte na Srovnanicen. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší.


Moderní vestavná trouba VT 4AX od společnosti Mora v nerezovém provedení vám nabídne velký objem litrů. Na přehledném digitálním panelu s dotykovým ovládáním a dvěma mechanickými knoflíky si jednoduše nastavíte požadované parametry. Již vás nemusí trápithledání.


Celoplynový sporák Mora P 1BW v energetické třídě A je vybaven čtyřmi jištěnými plynovými hořáky.

Přednosti: speciální zamačkávací osvětlené knoflíky Push Pull, digitální programovatelné hodiny s dotekovým ovládáním, programování doby pečení, funkcí, speciální rychlohřev trouby 2°C za min. Tato plynová varná deska od tradičního výrobce plynových spotřebičů Mora je vyrobena z nerez plechu a osazena je čtyřmi hořáky. Jejich zapalování je elektrické. Drtivá většina uživatelů jistě ocení pojistku STOP GAS, která automaticky uzavře přívod plynu při neočekávaném zhasnutí plamene. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.


Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Buy easily used machines here.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky