čtvrtek 7. února 2019

Automatická pračka candy

Její návrh vznikl tak, aby pokryl každou specifikou potřebu zákazníka a splnil základní požadavky: vyprat prádlo snadno a rychle s perfektními výsledky. Celkovo ju môžete naplniť až kg prádla. Model disponuje celkom základnými programami a programami.


Automatická pračka Candy CST 360L-S, bílá. Díky novému pracímu systému Mix Power System. Kapacita praní je typicky až kg.

Nechybí funkce odloženého startu. Protože se dá měřit i účinnost praní, je AEG Lavamat pračka označena také dalším štítkem, který určuje účinnost pračky Candy. Určitě mi dáte za pravdu, že není jednoduché, zvolit mezi tolika produkty jeden jediný, který bude tím pravým, je to stejně těžké, jako výběr nového automobilu. Candy věří, že v životě je zásadní užívat si každý moment.


Smart je vyrobena tak, aby jednoduchou a elegantní cestou. Stačí zhodnotiť svoje priority a potom si už len vybrať z toho, čo trh ponúka. Pokiaľ sa vám zdá, že klasická automatická práčka je prežitok a nebaví vás následné vešanie a sušenie bielizne, máte tú výhodu, že si dnes môžete kúpiť priamo práčku so sušičkou, ktorá vás týchto starostí zbaví.


K odběru v Liberci - osobní převzetí. Spotřebič je čistý a přezkoušený, se z.

Své prádlo můžete vyprat jedním z 18ti programů. Vybraná automatická pračka vlastní přehledný displej, mechanická tlačítka a otočný volič. Na LG F72J5HY3W krásně vidíte veškeré programy a nabízené funkce. Její obsluha je rychlá a nenáročná.


Pračka disponuje technologií Fuzzy Logic. Nejvíce mi vyhovuje možnost dodatečného nastavení pracího programu (stupeň zašpinění prádla, otáčky, teplota, žehlení.). Spolehnout se můžete na funkci odloženého startu (1-hodin) i na ochranu proti přetečení.


K dispozici je různých programů, včetně ručního praní a tří. Rodiče tak jistě ocení praktickou dětskou pojistku, která zabrání nežádoucí manipulaci s nastavením spotřebiče. Proti úniku vody je pračka vybavena ochrannou funkcí Antioverflow. Další vychytávkou je pak ochrana proti přepěnění.


Dnům nepříjemného praní odzvonilo! Free Shipping Available. Find great deals on eBay for candi and barbie. Lowest Prices on Top Items. Save Money with eBay Deals.


Million Shoppers Want to Buy. Start Making Money Today. Náplň až na kg prádla.

Má užitečnou parní funkci. Nejmenší automatická pračka na trhu z řady Candy Aquamatic. Massive Selection of Personalised Gifts For Your Loved Ones. Add a Message Card For £1.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky