pátek 22. února 2019

Vysavač eta neptun

Free Shipping Available. Lowest Prices on Top Items. Save Money with eBay Deals. Million Shoppers Want to Buy. Start Making Money Today.


Zvládá nejen klasické suché vysávání, ale dokáže vysát i vodu z tvrdých podlah, šamponuje, hloubkově čistí a propírá koberce a dokonce i čalouněný nábytek. Důležité je, aby seděl tvar úchytu. Příznivce osvědčené klasiky nezklamou dobře známé vysavače s hadicí, ať už se sáčkem či bez něj.


Vysavače ETA jsou tu pro každého. Sáčkové vysavače nabídnou maximální výkon a efektivní zkrocení všech nečistot, bezsáčkové vysavače se pak pyšní vysoce účinnými filtry a možností vysávat i bez nutnosti dokupovat náhradní sáčky. ETA věnuje velkou pozornost designu svých produktů, což z nich dělá jedinečné a praktické pomocníky pro každý den.


Tradice Tradiční česká značka ETA , která má na našem trhu své nezastupitelné místo, vybavuje domácnosti spotřebiči a přináší do nich radost a užitek více než let. Pro více informací klikněte sem. Akční rádius vysavače je m. Sáčok na prach má kapacitu litrov. Pouze však u sací hadice vybavenou přídavnou hadičkou a sponkami.


Tento vysavač jsme koupili již podruhé. Ten první nám bohužel dosloužil, a tak jsme se rozhodli koupit stejný pro jeho kvalitu. Vyhovuje nám cena, sací výkon, možnost suchého a mokrého vysávání, možnost šamponování koberců a sedačky, vynikající je rotační kartáč, který jsme u prvního nákupu před lety neměli.


Vysavač eta neptun

Spoločnosť navyše pribalila veľké množstvo príslušenstva pre maximalizáciu úžitku - nechýba ani kompletná výbava pre hĺbkové ošetrenie kobercov. Je let starý a funguje pořád. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.


Celý popis a technické parametry. Tyto sáčky do vysavače můžete použít jako náhradní sáčky do uvedených vysavačů - tyto sáčky jsou alternativou sáčků originálních pro daný typ vysavače. Vlastníte vysavač ETA. Tak to jste na správné adrese.


Ke kvalitnímu vysavači potřebujete i kvalitní sáčky. Neptun a potřebujete do něj sáčky? Výrobce ETA sice nabízí originální sáčky, které jsou pravděpodobně součástí nákupu samotného vysavače, ovšem až je vypotřebujete, bývá zpravidla problém je. S týmto všestranným pomocníkom dokonale vysajete aj vyčistíte celý dom.


V bohatom príslušenstve nechýba ani turbohubica. Využijete ji jako náhradní hubici, pokud původní u vysavače již dosloužila. Manuál se také zabývá řešením nejčastějších problémů a jejich odstraněním.


Ke každému originál balení 3ks papírových sáčků značky Jolly, obdržíte univerzální mikrofiltr k zastřižení a navíc ZDARMA vzorek kvalitní vůně, která. Nabízím funkční vysavač eta Trino včetně elektrického rotačního kartáče a dalšího příslušenství. Počet originálních sáčků v krabici: kusy, dále kusů sáčků od českého výrobce Vroutecké papírny.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky