středa 6. února 2019

Čistící hmota

Game Theory: He Never Died He NevEr D̳͗Ie̳̱̒̍d̩͆ H̛̞͆͛Ẻ͎̺̊͑͘ N̑͒e̱͌͗VẺ̘r̨̫̖̓̋̃ D̻̘̾̒ỉE͎͚̹͗̽͌d͚͌̕͘ - Duration: 14:41. S čisticím přípravkem a hadříkem se rozhodně nedostanete všude, a tak je pro těžko dostupná místa určená čistící hmota. Tu lze využít na jakákoliv zařízení, jako jsou kamery, telefony, herní konzole, tiskárny, klávesnice apod. Stačí jen kousek vzít a zatlačit.


Dostal jsem ji k Vánoců, tak nastal čas ji vyzkoušet. Revoluční hmota zbaví jakýkoliv přístroj prachu a nečistot. Tato hmota je vhodná na vyčištění vnitřku auta, mobilní telefon, klávesnice, boty atd. Můžete jí použít opakovaně.


Balíček obsahuje jednu čistící hmotu. CLEAN IT Magic Cleaning Gum jednoduše vyjměte z obalu a pod jemným tlakem ji doslova nalepte na klávesnici či určenou plochu. Při sejmutí s sebou nese. Super Clean (ekv. Cyber clean) čistící hmota na klávesnice a elektroniku, 75g.


Čistící hmota

Nejvíce ji využijete při čištění klávesnice, myši, telefonu, ale hodí se i do domácnosti na špatně přístupná místa nebo na gruntování auta. Happy days Garance akce ještě nebo do vyprodání! Skladem u dodavatele 9 objednávek je doručeno v této lhůtě, více informací ke garantovaným lhůtám najdete v Obchodních podmínkách. Nepěchejte a pracujte s důkladností.


Vyčištěná místa budou lesklá a hladká, jako zrcadlo. Odstraněná špína zabarví čistící hmotu. Dokonale vyčistí také notebook, telefon a další elektroniku! Jakýkoliv přístroj zbaví prachu a nečistot. Hmota musí stále klouzat.


Čistící hmota

Nelikviduje jenom drobné částečky, ale také d. Vyčistí i tu sebemenší štěrbinu. B2B Čistící hmota Superclean. Zapomeňte na nešikovné hadříky, kterými jste se pořádně nedostali tam, kam jste potřebovali. Máte rádi čistotu věcí, se kterými dennodenně přicházíte do styku?


Nemáte rádi drobečky a prach na notebooku, na knihách nebo třeba v autě? Skutečnou záchranou se pro vás v těchto případech stane čistící hmota , kterou využijete na vyčistění téměř všech nedostupných míst. Tato Hi-Tech čistící hmota je perfektní pro klávesnice a všechny přístroje, které se normálně špatně čistí. Není potřeba to zbytečně obkecávat, stačí se podívat na video, jak Cyber super čistí. Dlouho jsem okamžik jejího vyzkoušení oddaloval, nastal až dnes.


Čistící hmota

Popis produktu Čistící hmota na auta 1g. Cyber Clean mi před časem daroval jeden (snad :-)) spokojený klient. Použití: Před použitím hmotu opakovaně opláchntěte vodou.


Důkladně umyjte povrch vozidla vodou a jemnými pohyby začněte čistit pracovní plochu. Velkou výhodou je, že se dostane do všech spár a štěrbin. Magic car clean je nejbezpečnější a nejúčinější látka na šetrné odstranění znečištění z laku vašeho vozidla. Představujeme Vám čistící hmotu Super Clean.


Čistící hmota

Tato plastická hmota je velmi oblíbenou pomůckou pro domácí úkli ale i do kanceláře. Její největší předností je, že se dostane do méně přístupných míst. Tato speciální hmota se vejde i do těch nejmenších skulinek, aby z nich vytáhla všechny nečistoty.


Obrovskou výhodou je opětovné používání. Bezvadný dárek pro každého. Antiseptická gelová čistící hmota , která odstraní hrubé nečistoty a prach z těžko dostupných míst kancelářských i domácích zařízení. Je ideální pro čištění k.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky