pátek 8. února 2019

Japonské kuchyňské nože

Originální japonské kuchyňské nože MAC. Svět těchto nožů nás okouzlil a stal se naší vášní, kterou chceme „infikovat” ty, kteří, oceňují nejvyšší kvalitu provedení, odolnost, fenomenální ostrost a stylový design. Japonské kuchyňské nože jsou kapitola sama pro sebe. K těm nejkvalitnějším a nejznámějším patří značka Kanetsune z nožířského města Seki City.


Jejich prvotnim znakem je velmi nizký uhel nabroušení čepele, obvykle okolo stupňů. Pro srovnání, evropské kuchyňské nože jsou obvykle broušeny pod úhlem stupňů.

Nejsou náročné na údržbu. Pokud hledáte nože vyrobené z těch nejlepších materiálů, které se minimálně tupí, rozhodně si prohlédněte námi nabízené japonské kuchyňské nože. Exkluzivní japonské kuchyňské nože KAI jsou předurčeny svou kvalitou a použitými materiály všem ambiciózním domácím i profesionálním kuchařům, kteří kromě excelentní funkčnosti a trvanlivosti umějí ocenit například i krásu a exkluzivitu Damaškové oceli.


Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Santoku, Nakiri, Guyto, Sashimi.


KYUSAKICHI, to jsou kuchyňské nože z exkluzivního materiálu, nožířské oceli ZDP-1o tvrdosti HRC.

Kompletně ruční výroba probíhá v továrně Yoshida Hamono, v japonské prefektuře Saga. Nože KAI Japonsko Nože KAI- KAI Corporation se sídlem ve městě Seki japonsko, má tradici více než 1let , specializuje se na nože a příbuzné výrobky výjimečné kvality, ostrosti a trvanlivosti je dnes absolutní světovou jedničkou ve výrobě kuchyňských nožů. Pro japonské kuchyňské nože je typická široká čepel a skvěle padnoucí rukojeť. Naučte se připravovat skvělá exotická jídla pomocí těchto kvalitních japonských nožů jako pravý kulinářský mistr.


V naší nabídce naleznete santoku, gyutoh, sujihiki, nakiri nebo yanagiba nůž precizního zpracování tradičních německých výrobců ze Solingenu. Nejlepší kované nože máme od značek F. DICK, WUSTHOF a Zwilling. Magnetický držák na kuchyňské nože rozměru 3x x cm. Najpredávanejšie produkty z kategórie. Nôž japonský AZZA SANTOKU cm.


Video € 2(vrátane DPH) Kúpiť. Kvalitní japonské kuchyňské nože , brusné kameny, příslušenství. Unikátní design a pravá japonská kvalita, to jsou nože MINOVA.


Vybírat kuchyňské nože můžete podle značek, způsobu použití a jednotlivých druhů. Najdete u nás vše od malých kuchyňských nožů, přes velké víceúčelové kuchyňské nože až po cenově výhodné sady, které se zároveň mohou stát skvělým tipem na dárek k Vánocům, svatbě či narozeninám. Profi japonské nože SANTOKU a NAKIRI. Využijte špičkové technologie japonských nožů i vy, ve své kuchyni.


S noži SANTOKU a NAKIRI precizně naporcujete zeleninu, ovoce, maso i ryby, a to jak na větší kousky, tak na ty nejtenčí plátky nebo nudličky.

Damascénské nože od firmy Yaxell jsou nejen čím dál oblíbenější mezi hobby kuchaři, ale používají je rovněž i špičkoví kuchaři v hotelích a restauracích po celém světě. Pracujte vždy s noži, jejichž čepel s ladnou lehkostí pronikne masem i tou nejtvrdší zeleninou. Zároveň jsou však poměrně křehké a vyžadují velmi pečlivé zacházení. V Knilandu najdete kvalitní japonské kuchyňské nože značky Samura a zároveň nože typu santoku od mnoha světových výrobců jako Böker z německého Solingenu, Opinel nebo Victorinox.


Příslušenství pro kuchyňské roboty. Půvab, elegance a sofistikovanost jsou důležitou součástí japonské kultury, to platí i pro nože Miyabi. Kuchyňské nože Odebrat filtry. Profesionální japonské nože na maso v dřevěné krabičce. V nabídce jsou špičkové japonské nože Miyabi na zeleninu, na maso, na chléb atd.


DEBA - japonské vykosťovací nože Filetovací a plátkovací nože KAI YANAGIBA - jap. Jsme autorizovaným prodejcem kuchyňských nožů německého výrobce Wüsthof Dreizackwerk Solingen. Pro náročné zákazníky jsou určeny luxusní kované kuchyňské nože Epicure a IKON s rukojetí z tropického dřeva.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky