pondělí 4. února 2019

Dřevěný blok na nože

Klasický dřevěný stojan, nebo radši magnetické prkénko? Oba typy bloků na nože pojmou zhruba stejně. Na magnetickém prkénku ale máte ostří pořád na očích a při vaření tak rychle víte, kam sáhnout. Navíc „samodržící“ masivní dubová deska v kuchyni vypadá tak trochu jako zázrak. V těchto stojanech se nože neztupí a navíc budete vždy vědět, kam sáhnout.


Stojany na nože jsou univerzální a mohou proto sloužit k ukládání všech typů nožů. Uskladněte své nože stylově a bezpečně. Máme je v mnoha typech a různých velikostech.


Recenze na bloky na nože. Bloky na nože podle zkušeností ostatních. Uspořádejte si svou kuchyň prakticky a mějte kuchyňské nože vždy po ruce. Správným umístěním nožů na kuchyňské lince ušetříte nejen čas, ale také můžete předejít zraněním při lovení nožů z šuplíku.


Dřevěný blok na nože

Vyberte si z naší nabídky tradičních bloků na nože , nebo zvolte moderní variantu v podobě magnetického. Blok umožňuje přehledné a bezpečné ul. Umožňuje uložení sedmi kusů nožů, ale i nůžek a ocílky.


Elegantní ergonomický blok na nože z odolného tvrdého dřeva pro ideální ochranu Vašich nožů v kuchyni. Speciálně pro vás jsme vytvořili neobvyklé a elegantní, dřevěné doplňky a pomůcky do kuchyně. Vážení zákazníci, mimořádná situace může ovlivnit dobu dodání.


Na doručení vašich objednávek intenzivně. Dřevěný stojan na nože. Nože budete mít vždy na očích a navíc budou bezpečně uloženy v tomto bloku.


Blok na nože ( na ks nožů) z akátového dřeva a nerezové oceli. Akátové dřevo je všeobecně známé pro svou tvrdost, pružnost, houževnatost a odolnost vůči vodě. Do menších otvorů umístíte sedm nožů a do většího pak ocílku nebo univerzální nůžky na drůbež. Tento dřevěný blok na nože je ideálním doplňkem a praktickým pomocníkem pro jakoukoliv kuchyň.


Univerzální blok na nože opatřený hygienickými plastovými štětinami. Tento blok zabírá málo místa v kuchyni a přesto poskytuje dostatek prostoru pro uložení různých nožů a nůžek. Maximální délka čepele je cca cm.


Velkou výhodou tohoto bloku je možnost vyjmutí vložky se štětinami, kterou lze následně. Dejte své kuchyni řá abyste už nemuseli lovit nože v šuplíku. Pořiďte si bloky na nože , ať už závěsné či magnetické, které vám usnadní orientaci v kuchyni!


Stojan na nože je pohodlný pomocník pro uložení nožů, nůžek a brousku. Zaručí bezpečné uložení nožů protí otupení. Vždy máte všechny základní nože po ruce. V první z nich najdete tři vařečky z bambusového dřeva, druhá je vyplněna plastovými štětinami pro bezpečné uložení nožů.


Blok je vybaven dvěma přihrádkami. Do bloku na nože ze speciálního ušlechtilého dřeva - gumovníku brazilského umistíte přehledně, prakticky a bezpečně kuchyňské nože. Udělejte ve své kuchyni revoluci a dodejte svým nožům řád.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky