pondělí 25. února 2019

Cibetková káva praha

Hlavním důvodem tak vysoké ceny je neobvyklý způsob výroby této kávy. Káva je vyrobena z kávových zrn, která prošla trávicím traktem malé indonéské šelmy zvané cibetka. Proto se tato káva nazývá cibetková káva Kopi Luwak.


Obecně platí, že při přípravě cibetkové kávy se stačí držet několika základních pravidel (téměř stejných, jako při přípravě filtrované kávy): Koupit kvalitní a ideálně i certifikovanou cibetkovou kávu. Cibetková káva se dá připravit i přes filtrační papír jako filtrovaná káva ve V60.

Hned na úvod je nutné podotknout, že každý další krok v přípravě kávy způsobuje její stárnutí. Tím se myslí, že postupně ztrácí na intenzitě vůně i chuti. Máme-li čerstvě praženou kávu, ná. Tento článok nemá byť o tom, či je cibetková káva chutná, alebo či je kvalitná preto, že prechádza traktom cibetky, alebo preto, že si vyberá len tie najlepšie zrná, ktoré potom zje.


Je to úplne jedno, pretože nikto z nás nepil pravú cibetkovú kávu. Tú skutočnú, ktorá sa nazbierala z trusu voľne žijúcich cibetiek. Námi dodávaná cibetková káva je 1 Kopi Luwak a zároveň 1 arabika.


Nenechte se oklamat častými nabídkami různých prodejců, kteří cibetkovou kávu míchají se standardní kávou či u kterých je cibetková káva tvořena zrny nekvalitní robusty.

Výběr z té nejkvalitnější Čerstvé Kávy. A proč vlastně Čerstvá Káva ? Kávu pražíme několikrát týdně v malém množství, čímž zajistíme, že ji dokážeme prodat během několika dnů - dostane se k Vám tak maximálně čerstvá, plná chuti a aroma. Naše káva je pražena každý týden, déle zrnkovou kávu neskladujeme, aby nedegradovala na kvalitě. Toto je jeden z hlavních rozdílů mezi naší kávou a kávou ze supermarketů, kde leží 6-měsíců. Jak by po takové době mohla mít aroma?


Vietnamská káva se vaří 4-minut. Pokud požijete skleněný šálek, tak uvidíte, kdy bude káva hotová. Tak jako každého mistra pece potěší dílo zdařilé, kdy nejeden citlivý nos nechá se z dálky přivábit pod lákavou vidinou chleba právě z trouby vyndaného, tak i pravého milovníka pod nosem Čerstvá Káva chytí.


Na Slovensku můžete zaslat reklamace na následující adresu. Na tuto adresu, prosíme, nic nezasílejte: delicado kingdom, s. Nejvzácnější luxusní cibetkovou kávu Kopi Luwak uvádí na trh česká pražírna Balada Coffee. Baristé kávoví znalci, ocení mírně kořenitou chuť a dřevěný, čokoládový a. Arabica pochází pouze z volně žijících cibetek. Toto zvířátko, které je velmi podobné lasičce, se kromě hmyzu, drobných hlodavců a tropického ovoce živí také pojídaním sladkých bobulí kávovníku, z nichž si vybírá ty nejuzrálejší.


Přímý dovozce a všechno ihned k odeslání. Kavárna je zavřená, ale kávu a příslušenství si můžete stále koupit na e-shopu kavárny.

Jsme kavárna s vlastním pražícím strojem, ve kterém pražíme vybrané druhy káv. Slovo kopi znamená v indonéštině kávu a luwak je místní název cibetkovité šelmy jménem oviječ skvrnitý (Paradoxurus hermaphroditus). Ta požírá celé plody kávovníku, z nichž stráví pouze dužinu a zrnka vyloučí spolu s výkaly. Káva z celého světa - prodej výběrové kávy Podlehněte kávové vášni.


Už etiopští domorodci užívali kávu jako stimulant těla a ducha, umělci díky ní tvořili mistrovská díla a baristé dnes poměřují své schopnosti v její přípravě na celosvětových utkáních. Vážený zákazníku, zlepšili jsme celý systém a přidali nové funkce, včetně přenosu dat. Prosím zkontrolujte si pro jistotu Vaše přihlašovací údaje, hlavně Dodací a Fakturační adresu.


Lavazza, Illy, Segafredo, Dallmayr a další kávy. Značkové kávy za naprosto skvělé ceny! Rychlé a levné dodání samozřejmostí.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky