čtvrtek 28. února 2019

Horkovzdušná trouba mora

Více informací o vestavných troubách MORA naleznete v sekci Poradna. Hlavní rozdíl je v topných tělesech. Horkovzdušná trouba má pouze horní a dolní topné tělesa a ventilátor. Tento ventilátor pouze rozhání horký vzduch v troubě.


Multifunkční trouba má oproti horkovzdušné troubě navíc kruhové topné těleso s ventilátorem.

Velice kvalitně zpracované multifunkční vestavné trouby MORA jsou vybaveny až vyspělými funkcemi pro váš dokonalý zážitek z vaření. Klasické vestavné pečící trouby MORA se vyznačují energetickou třídou A. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Tabulky pro pečení osahují následující způsoby pečení. Vyberte si způsob podle vybavenosti Vašeho spotřebiče.


Sporáky MORA se pyšní řadou technologicky vyspělých funkcí a největším objemem na trhu až 70L v kategorii sporáků do 50cm. Ke každému sporáku MORA navíc dodáváme široké spektrum originálního příslušenství.

Plně funkční, předvedu, záruka. K odběru v Liberci - osobní převzetí, popř. R s rychlým dodáním do prac.


Všechny informace o produktu Pečící trouba Mora VT 4BX, porovnání cen z internetových obchodů, hodnocení a recenze Mora VT 4BX. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Je to tedy čistě horkovzdušná trouba. Topné spirály jsou umístěné nahoře a dole v troubě.


Jedna je schovaná ve dnu, druhá je zřejmě vidět ve stropní části trouby. Větrák vzduch neohřívá, jen zajišťuje jeho cirkulaci uvnitř trouby. Trouba hřeje a peče, i když je větrák vypnutý. Ventilátor částečně zaostává za kruhovým topným tělesem, a to především v konstantní teplotě či rychlosti přípravy. Inzerát byl odebran z oblíbených.


Vestavná trouba IKEA, REPASOVANÁ SE ZÁRUKOU! Díky ní pozvednete vaše kulinářské umění na novou úroveň. AKCE: Při koupi jakékoliv vestavné pečící trouby MORA získáte kg mouky Babiččina volba zdarma.


V nabídce nová generace vestavných trub s vyspělými technologiemi. Volně stojící a horkovzdušné pečicí trouby.

Porovnejte ceny, zjistěte dostupnost, přečtěte si recenze produktů nebo hodnocení e-shopů! AEG Competence, gril, kompaktní provedení, display, CZ menu, pečení na páře, pečící programy (vš.Sous-vide), čisticí programy, nerez p. Stačí si přednastavit parametry a trouba vše upeče za vás. Naše trouby se velmi rychle a snadno čistí – s technologií SmartClean se trouba sama vyčistí párou. Centrální ovládání je snadnější než kdykoli dřív.


To vše v nadčasovém designu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky