středa 6. února 2019

Bezdrátová rychlovarná konvice

Kdysi byly rychlovarné konvice napevno vybaveny přívodním kabelem. Do prvních rychlovarných konvic vedly dráty podobně, jako dneska třeba do rádia. Rychlovarné konvice mají své nezastupitelné místo v našich domácnostech. Pryč jsou doby, kdy jste na přípravu čaje a kávy čekali dlouhé minuty.


Dnes vám rychlovarná konvice uvaří vodu během chvilky, proto se hodí i během vaření. Rozbila se nám rychlovarná konvice , tak vařím zatím vodu v hrnci, ale po výplatě bych ráda nějakou levnější pořídila.

Praktická cestovní nerezová konvice ETA Mini s objemem l přijde vhod na dovolené i služební cestě. Hodnocení produktu: (Velmi dobrý) recenzí. Klarstein Aquavita Chalet je šarmantní rychlovarná konvice na přípravu teplých nápojů, čaje, kávy apod.


Zajímavostí této konvice je, že je bezdrátová. Tato konvice má hezký retro design, který se ve vaší kuchyni rozhodne neztratí. Její hmotnost je kg. Bezdrátová rychlovarná konvice ADLER Velká elektrická rodinná konvice s tradičním tvarem konvice v moderním prostředí.


Je-li vybaven indikátorem čisté vody, automaticky se vypne, když se zahřeje. Klarstein Charlotte II je rychlovarná konvice , která má milý design klasického čajníku s přihlédnutím na současnost.

Na dně konvice se nachází skrytá nerezová topná spirála. Rychlovarná konvice v Inox nerezovém designu a 360° středovým kontaktem. Po obou stranách konvice je velký a dobře viditelný vodoznak. Vyjímatelný filtr proti vápenatým usazeninám a sklápěcí uzamykatelné víko. Filtr na vodní kámen je vyjímatelný a omyvatelný.


Nejen příjemný design, ale i maximální praktičnost! Disponuje oboustranným vodoznakem, ergonomicky tvarovanou rukojetí a topným dnem z kvalitní nerezové oceli se zakrytou topnou spirálou. Víko je opatřené bezpečnostním zámkem a nechybí ani ochrana proti přehřátí při zapnutí bez vody a světelná indikace provozu. Zde jsou pro Vás tipy pro výběr rychlovarné konvice přímo do Vaší kuchyně.


Tato rychlovarná konvice v elegantním bílém designu bude ozdobou každé kuchyně. Bezdrátová základna otočná o 360° usnadňuje manipulaci a díky navíječi napájecí šňůry je konvice velmi skladná. Konvice nesmí v kuchyni chybět. Odolná rychlovarná konvice z potravinářské plně nerezové oceli zajišťuje dlouhé a spolehlivé každodenní používání. V této elegantní rychlovarné konvici s dlouhou životností se odráží let zkušeností společnosti Philips.


Je bezdrátová a disponuje omyvatelným filtrem proti vodnímu kameni, ochranou proti chodu nasucho a proti přehřátí. Na změnu teploty vody vás upozorní barevné podsvícení na vodoznaku v zadní části konvice. Jelikož jsou tyto konvice opravdu z keramiky, do ruky se mohou hůř brát a hlavně jsou mnohem těžší, než klasické rychlovarné konvice , což pocítíte, především když do ní budete napouštět vodu.


Kromě toho ve většině případů nemají ukazatel vody, tudíž její množství uvnitř můžete jenom odhadovat. Celonerezová odolná rychlovarná konvice pro využití při zpracování potravin zajišťuje dlouhé a spolehlivé každodenní používání.

Vyrobená z nerezové oceli, odolného plastu a skla. Na boční straně má integrovaný teploměr, který během ohřívání.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky