středa 13. června 2018

Pumpa na víno

Vakuová pumpa na víno - Wine Saver Pulltex. Profesionální vakuová pumpa na víno bezpečně odsaje vzduch z láhve, a tím uchová kvality načatého vína až po několik dnů. Použití: postupujte podle návodu na zadní straně produktového prospektu. Zpomaluje proces oxidování vína.


S cílem usnadnit uživatelům používat naše webové stránky využíváme cookies. Tento web používá k poskytování služe.

Kč (Euro) na objednání. Pumpa na víno ZWILLING Sommelier od německé společnosti ZWILLING J. Henckels je neocenitelným klenotem mezi doplňky k vínu. Za týmto účelom je potrebné nasadiť vákuovú zátku do hrdla vín. Potravinárské čerpadlo je vyrobené zo zdravotne nezávadných materiálov.


K č (Euro) na objednání. Screwpull Sada vývrtka a pumpa na víno - Le Creuset. V soupravě najdete vakuovou pumpu a dvě zátky na uzavření lahve. Zabaleno v plastickém obalu.

Správné servírování kvalitního vína je vždy rituál. Vákuová pumpa je pumpa , ktorá v súčinnosti s priloženými vákuovými zátkami zabezpečí, že víno v už otvorenej vínovej fľaši vydrží dlhšie. Znalci rádi používají pomůcky ze série Vino WMF. Správne servírovanie kvalitného vína je vždy rituál.


Lahve na mléko Lahve na víno. Bojujete s plastovým odpadem? Hromadí se vám doma plastové lahve. Ušetřete si místo s využitím lisu na pet lahve. Originální pumpa se třemi zátkami, které umožnuje odčerpat vzduch z láhve vína a tím uchovat víno déle čerstvé.


Za tímto účelem je třeba nasadit vakuovou zátku do hrdla vínové láhve a odsát ven zbývající vzduch. Na Heureke využívame personalizáciu a cielenú reklamu. Na základe vášho správania na Heureke personalizujeme jej obsah. Kliknutím na „Rozumiem“ alebo inam súhlasíte aj s využívaním cookies a odovzdaním údajov o správaní na webe pre zobrazenie cielenej reklamy na ďalších weboch. Pumpe za vino ,mošt,mlijeko.


Díky vysátí vzduchu je možné otevřenou láhev skladovat po dobu až pěti dní. Použití: Uzávěr navlhčete a pevně jej nastrčte do hrdla láhve. Láhev skladujte vždy ve vertikální poloze.


Nasaďte pumpu a pumpujte tak dlouho, dokud neucítíte zřetelný odpor. Nespotřebované víno v láhvi uchováte ve vynikající kondici s vakuovou pumpou UNO VINO.

V čem vakuová pumpa UNO VINO vyniká? Je dodávána se vakuovými zátkami, víno ve vakuově uzavřené láhvi si zachová svou chuť i vůni pro pozdější konzumaci. Skvelé slovenské biele a červené vína vinárstva Mrva Stanko, Podola, Elesko, Mavín Martin Pomfy, Vins, Ostrožovič, Pavelka a syn, Skovajsa, Nichta, Repa winery ale aj vína z Talianska, Francúzska - Bordeaux a Burgundsko. Skvělé slovenský bílé a červené víno vinařství Mrva Stanko, Podola, Elesko, Mavín Martin Pomfy, Vins, Ostrožovič, Pavelka a syn, Skovajsa, Nichta, Řepa winery ale i vína z Itálie, Francie - Bordeaux a Burgundsko.


Praktická súprava na víno pozostávajúca z pákového otvárača na víno , vákuovej pumpy, zátok, nálievok, orezávača na obal fľaše a aktívneho chladiča na víno.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky