úterý 19. června 2018

Indukční deska na 230v

Možná nikdy, takže Vám i indukční varná deska na 2V zcela jistě skvěle poslouží a vy si můžete užít všechny výhody indukční varné desky i např. Ze kterých indukcí na 2V můžeme vybírat? Nejčastěji se indukční deska připojuje na třífázový proud. Pro domácnosti s klasickou 230V jednofázovou zásuvkou a nemožností třífázového připojení představuje ideální řešení indukční deska 230V.


Poznáte ji podle označení PowerManagement, případně bývá informace o připojení vyznačena v produktovém popisku. V kostce jsme vám tedy shrnuli, co vlastně indukční varná deska je, jak indukční technologie funguje, a hlavně co vám může přinést.

Abyste si správně vybrali to pravé ořechové pro vaši kuchyni, pojďme se tedy důkladněji podívat na body, kterým byste měli věnovat pozornost a na které se zaměřit při koupi. V jsou docela velke (tak znel puvodni dotaz), takze pokud neni moznost pripojit na 380V, tak je indukcni deska zbytecnou investici pouze za nepripalujici plotynky. S rychlou a energeticky účinnou indukční varnou deskou z IKEA si vaření užijete kdekoli. Ty naše fungují s hrnci a pánvemi s magnetickým dnem a zahřívají se, pouze když na nich stojí nádobí, takže jsou bezpečné. Využijte i funkce jako power booster, přemostění, dětský zámek a ochrana proti přetečení.


Ohřívá se jen ta část nádobí, která je v kontaktu s varnou deskou. Indukční deska na 220V (do zásuvky) - používáte někdo? Registrace na webu Electrolux.


Pohlídá vodu za vás, aby už nikdy nic nepřeteklo.

Zdravím, všude tady čtu že indukční desky (nebo sporáky) jedině na 400V a že 240V zásuvky můžou být jištěný max. Na trhu ale jsou i indukční sporáky na 240V normálně do zásuvky a píšou u nich že jištění je 2x3 3x2 3x3 45. Varné desky dávají většinou na výběr zapojení podle.


Přála jsem si indukční varnou desku. Jenže jsem zjistila, že bude asi problém s připojením protože v panelácích je připojení jen na 2nebo 230V. Spotřebič může být připojen k elektrické. Vyzkoušejte na Gorenje, Moru, Electrolux, Bosh a další oblibené značky sklokeramických, vitro, indukčních a dalších varných desek a sporáků. Naše spotřebiče šetří životní prostředí i váš rodinný rozpočet!


Inteligentní programy a funkce, moderní design, dostatek prostoru. Elegantní černé provedení. Podívejte se na jejich rady a přidejte do diskuze své zkušenosti. Senzorové ovládání na úrovní a booster.


Přehledný displej, dětský zámek proti zapnutí desky dětmi. Oproti klasickým elektrickým deskám navíc pracují indukční desky o poznání rychleji. Pokud se rozhodnete pro pořízení indukční varné desky, nezapomeňte také na to, že při vaření na tomto spotřebiči je třeba využívat výhradně feromagnetické nádobí (hrnce či pánve s magnetickým dnem). Vaření na indukční varné desce má mnoho výhod oproti běžným způsobem vaření.


Je to velmi rychlé, protože hrnce a pánve jsou již po krátkém čase horké. Jídlo se nepřevaří, protože změna teploty na sebe okamžitě. Tyto vysoce kvalitně zpracované indukční varné desky jsou vybaveny řadou vyspělých praktických funkcí, které zvýší komfort vašeho vaření.

Více informací o varných deskách MORA naleznete v sekci Poradna. Vestavná indukční sklokeramická varná deska mora vdit655ff.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky