pátek 29. června 2018

Pračka se sušičkou philco

Velmi oblíbený je rychlý program“ prádlo dokonale vypere a zároveň usuší během jednoho cyklu do hodiny. S programem ekonomické praní je možné zkrátit dobu pracího. Tato kombinovaná pračka se sušičkou je vybavena Invertorovým motorem s letou zárukou. To není nejhorší výkon v testu, jsou ale i. Veľmi obľúbený je rýchly program bielizeň dokonale vyperie a zároveň vysuší v priegehu jedného cyklu do hodiny. V našem srovnávacím testu nejlepších praček se sušičkou jsme se důkladně věnovali více než deseti pračkám.


Sušení ovšem v případě kombinovaného spotřebiče není zcela rovnocenné sušení v sušičce, větší důraz jsme tedy kladli na praní, jako primární funkci. Kombinované pračky se sušičkou značky Philoce mají super design, který vypadá čistě a nadčasově. Pračky se sušičkou značky Philco. Aktuálně jsou na našem trhu dostupné ccca modely od značky Philco. Do těchto kombinovaných praček se vejde cca – kg prádla.


Značka Philco pocházi z USA a byla založena v roce. Sušička zajistí rychlé usušení bez zdlouhavého věšení prádla, oblečení je voňavé a nadýchané. Pojďme se podívat na další výhody a nevýhody pračky se. Alzaboxů (odběrný míst) po celé České republice.


Pračka se sušičkou philco

Máme pořádně širokou nabídku produktů i doplňkových služeb. Ke spolehlivému provozu ještě přispěje strukturovaný Crystal buben, který minimalizuje poškození prádla. Hledáte návod či potřebujete najít nejbližší servis?


Philco Vám nabízí maximální možnou podporu pro český a slovenský trh. Název Philco se stal pro několik generací spotřebitelů symbolem kvalitních elektrospotřebičů, především praček. Je vybavena dětským zámkem, částečnou ochranou proti přetečení a kontrolou vyvážení bubnu při odstřeďování. Náplň praní je kg, sušení kg.


K praní využijete velký buben s maximální náplní špinavého prádla až kg. Protože může pračka během provozu dosáhnout vysokých teplot, nedotýkejte se během vypouštění hadice ani vypouštěné vody. V případě jakékoliv závady nejdřív vypněte zařízení, odpojte ho od zdroje energie a uzavřete přívod vody.


Nepokoušejte se přístroj opravovat sami. Obraťte se na nejbližší autorizovaný servis. Slovenský jazyk nájdete nielen na displeji ale aj na hlavnom ovládacom paneli. Vážený zákazníku, Děkujeme, že jste zakoupil výrobek značky PHILCO.


Aby Váš spotřebič sloužil co nejlépe, přečtěte si všechny pokyny v tomto návodu. Hodnocení produktu: (recenzí). Přejít na stránku Philco. Nahlášení reklamace pro domácí spotřebiče Tento formulář nelze využít pro malé domácí spotřebiče jako kávovary, konvice, roboty apod. Infromace o produktu Jsem majitelem certifikátu služby bezplatný servis.


Disponuje také dotykovým displejem a otočným programátorem. Můžete si vybrat celkem ze různých programů. Poškozený přepravní obal (krabice, polystyren či plastová folie).


Pračka se sušičkou philco

Jedná se o nový, plně funkční spotřebič,.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky