čtvrtek 28. června 2018

Jogurtovač ariete

Free Shipping Available. Check Out Ariete on eBay. Fill Your Cart With Color today! Find great deals on eBay for ariete and ariete vintage.


Domácí jogurtovač Ariete 6oceníte, pokud máte v oblibě jogurty a zároveň chcete mít pod kontrolou jejich výrobu a složení.

Oproti kupovaným mléčným výrobkům budete mít jistotu, že do něj přidáte jen to, co vyhovuje vám bez nežádoucích ingrediencí. ARIETE 6oceníte, ak máte v obľube jogurty a zároveň chcete mať pod kontrolou ich výrobu a zloženie. O prevádzke informuje svetelný indikátor. Oproti nakupovaným mliečnym výrobkom budete mať istotu, že do neho pridáte len to, čo vyhovuje vám bez nežiaducich ingrediencí.


Přístroj je určen pro výrobu chutného domácího jogurtu. Koš na výrobu jogurtu je skladný pro uložení v ledničce, lze ho mýt v myčce, kapacita litr, doba přípravy hodin. Vlastnosti a popis výrobku.

Disponuje litrovou nádobou, do které se dají přidat i další ingredience dle vlastní chuti. Nádoba má také uzavíratelné víko a celá se pak dá krátkodobě uskladnit do lednice. Výhodou je možnost umývat nádobu v myčce.


ARIETE 1Waffle Maker - Party time (vaflovač) Waflovač 1Ariete ocení především děti. Tento přístroj Vám umožní během několika minut připravit teplé, voňavé vafle. Připravíte si těsto, nalijete ho do formy a pak už jen čekáte, jakmile zhasne kontrolka, vafle jsou hotové.


S jeho obsluhou si poradí úplně každý – na jogurtovači najdete jen jediné tlačítko, které slouží k zapnutí a vypnutí. Vybaven je vnitřní 1litrovou nádobkou , v níž se jogurt připravuje. Jogurtovač ARIETE 6je vyveden v moderním, jednoduchém designu. Pokud jogurt hned celý nesníte, jednoduše jej v nádobce s víkem uskladníte v ledničce. Vybírejte tedy v první řadě podle množství neboli podle počtu vašich strávníků.


Přístroje obvykle dokáží pojmout přibližně šest až osm sklenic, některé modely i dvanáct. Ariete ART 6dokáže vytvořit až litr lahodného jogurtu. Součástí balení je také příslušenství na přípravu řeckého jogurtu.


Domáce jogurtovač Ariete 6oceníte, ak máte v obľube jogurty a zároveň chcete mať pod kontrolou ich výrobu a zloženie.

Tento jogurtovač má příkon (spotřeba elektrické energie) 2W. Objem tohoto spotřebiče je litru. V pohodlí domova si můžete připravit mnohdy chutnější, stejně jako i zdravější jogurt, bez různých éček a přidaných cukrů, konzervantů, zahušťovadel nebo barviv. Potom je právě pro vás tento výrobník jogurtu ARIETE Yogurella 621.


Pouze s tímto přístrojem budete přesně vědět, co jogurt obsahuje a jak jsou ingredience kvalitní, jelikož si je sami vyberete. S tímto jogurtovačem můžete mít čerstvý a lahodný jogurt každý den. Kapacita jogurtovače je jeden litr a pro maximální hygienu během přípravy má jogurtovač dvojí víko.


Vybalím tedy jogurtovač z krabice, ale jaké je moje zděšení - návod nikde! Jistě velice dobře znáte ten pocit, kdy pro něco automaticky jdete na místo, kde to vždy bývá a ono to tam není. Podobný pocit jsem měl, když jsem našel jogurtovač v krabici bez návodu, přitom vím, že návod dávám vždy k němu.


Ariete Yogurella ART 6je vybavený pohármi so skrutkovacím vekom a celkovou kapacitou litra. Prístroj sa ľahko rozoberá a čistí.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky