čtvrtek 14. června 2018

Rychlovarná konvice s termostatem

Rychlovarná konvice s funkcí udržení teploty po dobu minut s objemem l. Ovládání umístěné přímo na rukojeti je pohodlné a přehledné. Bezpečnost provozu zaručuje ochrana proti přehřátí. Rychlovarné konvice mají své nezastupitelné místo v našich domácnostech.


Pryč jsou doby, kdy jste na přípravu čaje a kávy čekali dlouhé minuty.

Dnes vám rychlovarná konvice uvaří vodu během chvilky, proto se hodí i během vaření. Její velkou výhodou je možnost regulace teploty ohřívané vody. Díky skrytému nerezovému topnému tělesu a vyjímatelnému vodnímu filtru se snadno čistí. Otevřete ji tlačítkem ve. Elegantní skleněná rychlovarná konvice s nastavitelnou teplotou pomůže s přípravou vody ať potřebujete studenější vodu na dětskou kašičku nebo zelený čaj či vařící na čaj černý.


Na dně konvice se nachází skrytá nerezová topná spirála. Po obou stranách konvice je velký a dobře viditelný vodoznak.

Vyjímatelný filtr proti vápenatým usazeninám a sklápěcí uzamykatelné víko. Skleněná rychlovarná konvice s displejem a termoregulací. Díky nerezovému louhovacímu sítku tak můžete připravovat nápoje o stále optimální teplotě přímo v rychlovarné konvici.


Má dvojnásobný bezpečnostní systém, takže se nemusíte bát případu přehřátí ani spuštění bez dostatku vody. Alzaboxů (odběrný míst) po celé České republice. Máme pořádně širokou nabídku produktů i doplňkových služeb. Odpadní termopotě uspořádané zvláštním způsobem, připomínající samovar.


Nahraďte spodní část skla a naplňte vroucí vodou. Voda z rychlovarné konvice je přirozeně vypouštěna sklopením kontejneru. V čerpadle instalovaném termopátem. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah.


Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Podstavec je otočný 3stupňů - vho. Chytrá varná konvice s Bluetooth a termostatem STRIX pro delší životnost, kapacita: l, LED indikace teploty vody, aplikace pro nastavení a udržování teploty vody.

Například rychlovarná konvice ETA ELA v mnoha barevných provedeních se několik let v řadě pyšnila titulem Produkt roku. Držíme krok s trendy, a tak u nás jistě najdete takovou rychlovarnou konvici, která zcela naplní vaše požadavky na design i funkčnost. Kdy konvice ví, že se má vypnout?


Samozřejmě je to termostatem , který reaguje na změnu teplot. Výhodná je i rychlovarná konvice s regulací teploty. V dřívějších dobách představovala konvice velkou hrozbu. Pokud jste jí zapomněli zapnutou, mohli jste i vyhořet, v lepším případě vám konvice vyhodila pojistky. Stylová rychlovarná konvice v kombinaci nerezu a čirého skla se stane šperkem vaší kuchyňské linky.


Základna je otočná o 360°C, takže nemusíte řešit, kterým směrem do ní konvici umístíte. Má bezpečnostní uzavíratelné víko. Je to jednoduchá konvice za dobrou cenu. Nečekejte od ní pokročilé funkce, slouží jen k uvaření vody.


Konvice na vaření vody červená 5l - Cilio.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky