úterý 19. června 2018

Bosch kuchyňský robot

Kuchyňský robot Bosch OptiMUM MUM9B34SKuchyňský robot OptiMUM v elegantním provedení. Pohodlné a všestranné použití s velkou mísou z nerezové oceli (9l, max. kapacita kg těsta) Velká multifunkčnost díky kvalitní cukrářské sadě (šlehací metla, míchací metla, hnětací hák) a navíc průběhový krouhač se čtyřmi kotouči pro krouhání, strouhání a krájení, mixér, lis na citrusy a mlýnek na maso. Každý máme individuální styl vaření a pečení.


Bosch kuchyňský robot

Proto mají roboty Bosch v nabídce širokou škálu vysoce kvalitního dodatečného příslušenství, např. Bosch nabízí to správné příslušenství pro každou příležitost. Výkonný 6W motor Bosch : rychlé a kvalitní výsledky při pečení a vaření, snadno zpracuje i těžká těsta. Velká, speciálně tvarovaná plastová mísa o objemu l je ideální pro všechny druhy těsta: až kg piškotového těsta nebo kg kynutého těsta.


A hned zkraje musím říct, že to na něm nebylo vůbec znát. Dostal jsem jej zabalen v původní krabici. Při vybalování jsem hledal jakékoli škrábance – marně. Extra výkonný motor 9W rychle zpracuje i velmi náročné těsto.


Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. This feature is not available right now. Please try again later. MUM- vyzkoušené a osvědčené - klasika mezi kuchyňskými roboty - nabízí vyjímečnou kvalitu BOSCH a širokou škálu příslušenství.


Porovnejte ceny, zjistěte dostupnost, přečtěte si recenze produktů nebo hodnocení e-shopů! Mezi velké klady řadíme především nízkou pořizovací cenu a překvapivě slušné funkce. Zvládne vše od hnětení, přes krájení, šlehání, krouhání, strouhání, až po mletí masa. Veškeré informace o produktu. Příslušenstvi pro robot Bosch MUM 5. Free Shipping Available.


Tento univerzální kuchyňský robot značky Bosch v bílém provedení, je nejen jasnou ukázkou klasiky mezi kuchyňskými roboty, ale svou jednoduchostí nadchne nejednoho spotřebitele. Sháníte-li nejlepší multifunkční kuchyňský robot , kupte ho na FAVI. Nabízíme stovky produktů - celokovové roboty, mnoho značek i barev s funkcemi od šlehání po mletí masa. Máte v kuchyni několik druhů různých mašinek a rádi byste je zredukovali?


Má objemnou nerezovou mísu l, která umožní zpracování kg piškotového a kg kynutého těsta. Navíc má elektronické řízení počtu otáček. Vychytávkou robotu Bosch je přihrádka na navíjecí kabel, tak vám nebude nikde na kuchyňské lince překážet. Mísa je dostatečně velká na zpracování kg. Robot je velmi lehce ovladatelný a díky jeho funkcím, jako je strouhání, krájení, hnětění, mixování a šlehání zvládnete všechny úkoly v kuchyni.


Díky jeho bohatému příslušenství, do kterého patří průběhový krouhač, mixér, masomlýnek a další, bude vaření jedna. Jak vybrat kuchyňský robot ? Jestliže patříte mezi nadšené kuchaře, kteří s radostí tráví v kuchyni hodiny přípravou dokonalých pokrmů, pak by vám jistě přišel vhod další pomocník, který může některé činnosti urychlit a jiné zcela zastane sám. Ta nejlevnější se nazývá MUMa uspokojí požadavky každého, kdo potřebuje občas s něčím v kuchyni vypomoct. Výkon motoru se pohybuje okolo 6W, takže zpracuje i těžší a hutnější těsta, nabízí velkou a speciální tvarovanou mísu z nerezu a zpravidla 4. Nedá se předpokládat, že by robot mohl konkurovat profesionálním nebo poloprofesionálním modelům, za danou cenu je ale výjimečně dobře vybavený a. Planetární systém hnětení, míchání a šlehání zaručuje bezezbytkové promíchání obsahu mísy. Nechybí ani tepelná pojistka proti přehřátí.


Multifunkční kuchyňský robot Bosch je opatřen objemnou mísou a součástí balení je hnětací hák, šlehací a míchací metly. Funkce MultiMotion Drive pracuje na principu dynamického 3D míchání pro dokonalé zpracování surovin. Základní vybavení robota lze rozšířit o další příslušenství značky Bosch , např.


Genuine Bosch Spare Parts.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky