pátek 22. června 2018

Džezva měděná

Na horním okraji má rozšířený límec, kam může káva vyběhnout aniž by přetekla, a hubičku, která usnadňuje nalévání. K nádobce je přinýtována dlouhá rovná a často. Robustní, blýskavá džezva Elif, je vyrobena z odolné mosazi a zaujme netradičním zpracováním a ručním zdobením mistrů.


Pochází z rukou řemeslníků města Gaziantep, které je výrobou gravírovaného nádobí vyhlášené. Tato džezva se stane nenahraditelným pomocníkem při servírování tradiční turecké kávy.

Ručně tepaná a zdobená měděná džezva s kovovou ručkou z města Gaziantep v Turecku, které patří mezi světově vyhlášené výrobce. Ručně vyráběná měděná džezva přímo z tureckého venkova. Vybírejte si Džezvy podle parametrů a srovnávejte ceny z internetových obchodů na Heurece.


Džezva je tepána tradiční řemeslnou metodou. Gaziantep je vyhlášené právě pro ruční práci a lásku, kterou dávají místní řemeslníci do svých výrobků. Vyzkoušejte pravou tureckou kávu přímo doma.


Jedná se o měděnou džezvu s hladkým povrchem.

U tvaru nelze zapřít inspiraci tradičními ruskými džezvami. Tento způsob přípravy kávy je nejvíce rozšířen v arabských zemích, kde se setkáte s názvem cezve. Najdete ji ale také například v Řecku, Rusku a Indii. Káva se v ní připravuje v horkém písku, kde za pozvolného zahřívání, před tím, než se slije do šálků. Tradičně je džezva měděná a uvnitř pocínovaná.


Od základny se džezva prudce rozšiřuje. Kde se dá džezva sehnat. Stačí se porohlédnout třeba tady nebo na Aukru či si tuhle krásnou věc dovézt jako suvenýr z Řecka či arabských zemí. Pokud dáváte přednost modernímu designu i provedení, pak vás možná zaujme tento stříbrný kousek. U svého vrcholu se znovu rozšiřuje a tím.


Nerezová džezva Banquet Akcent, l 1Kč. Měděná džezva ze Sarajeva s objemem 2dl. Orient Coffee - kavárna a pražírna kávy v centru Plzně.


Zařaďte džezvu do svého kuchyňského vybavení a udělejte si kdykoliv během dne příjemnou pauzu. Dejte šanci tradičnímu tureckému způsobu přípravy kávy.

Tato ručně vyráběná měděná džezva pochází přímo z Turecka. Byla vyrobena tradiční řemeslnou metodou a díky svému měděnému provedení má vysokou tepelnou vodivost. Z naší nabídky máte na výběr různé objemové velikosti. Pokud zvolíte tuto, můžete se těšit na 440ml pravé turecké kávy. Tělo je klasického kónického tvaru s ručkou vyrobenou z mosazi.


Zavřít Ceník dopravného. Shipments and returns Your pack shipment. Packages are generally dispatched within days after receipt of payment and are shipped via Colissimo. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.


Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Zde není ani tolik interaktivních postav, ale především hodně předmětů.


Když už vás odchytne nějaký spalovač, musíte říct, že.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky