pondělí 18. června 2018

Pračka direct drive

Získejte informace o 6kg pračce LG F62G6NDNs technologií Motion a Direct Drive motorem. Seznamte se také s ostatními pračkami a myčkami od LG Electronics CZ. Moderní pračka vybavená Motion Direct Drive, parním praním Steam, inteligentní diagnostikou Smart ThinQ, možností přidat prádlo, systémem Fuzzy Logic a Direct Drive motorem.


Moderná práčka vybavená Motion Direct Drive, parným praním Steam, inteligentnou diagnostikou Smart ThinQ, možnosťou pridať bielizne, systémom Fuzzy Logic a Direct Drive motorom. The difference between washing machine with BLDC motor and washing machine with direct drive motor - Duration: 1:59.

How to make SLIDING GUIDE for TABLE SAW ️ SLIDER⬅️ EXACT Cuts #128512; - Duration: 14:30. Toto řešení pohonu umožnilo odstranit řemen a kladky, které jsou součástí běžných motorů praček. Společnost LG patří mezi přední výrobce domácích spotřebičů. Automatická pračka s předním plněním F171K2CS2W vyniká nejen svou nízkou spotřebou a efektivitou práce, ale i snadným ovládáním a celou řadou bohatých funkcí a programů, ze kterých si vždy vyberete ten nejlepší pro své aktuální potřeby. Díky použití přímého pohonu se snížila u LG praček a myček hladina hluku, vibrace, spotřeba energie až o , a také emise oxidu uhličitého.


Inverter Direct Drive je vysoce výkonný motor s přímým připojením k bubnu. Nejen, že je spolehlivý, ale je také značně tichý. Maximální hlučnost praní dosahuje pouhých dB, nebude vás tak rušit ani v noci, když budete spát.

Víme, že je jedním z nejlepších motorů praček na trhu, což je důvodem, proč na všechny naše pračky poskytujeme standardní desetiletou záruku na motor a jeho součásti. Díky pračce se sušičkou od LG nemusíte kupovat samostatnou sušičku, ale zároveň. LG F2J6HM0W disponuje technologií Motion Direct Drive pro různých pohybů bubnu a perfektní péči o vaše oděvy. Voľne stojaca, spredu plnená práčka s moderným LED dotykovým displejom vás presvedčí o tom, že s veľkou bielizňou si poradíte raz, dva. Práčka má technológiu Motion Direct Drive , ktorá s pracím bubnom dokáže pohybovať šiestimi rôznymi smermi.


Určite oceníte aj špeciálny parný program Steam určený pre alergikov a. Podívejte se na jejich rady a přidejte do diskuze své zkušenosti. Díky spojení s regulovanou rychlostí otáčení a schopnosti bubnu otáčet se doleva i doprava má pračka daleko větší výkon a pokaždé. Doprava zdarma Výprodej. TurboWash, pracích pohybů bubnu, inteligentní diagnostika, programů Celý popis. Jednou z hlavných predností tohto modelu je jej invertorový motor s priamym pohonom Direct Drive.


Vďaka nemu si práčka so sušičkou vyslúžila ocenenie energetickej triedy B. Zaujala nás především svým tichým motorem EcoSilence Drive , přednastavenými programy a energetickou úsporou. Parní pračka se sušičkou LG F94J6VG0W nabídne hned několik unikátních technologií, které zlepšují výsledky praní a samozřejmě sušení. Mezi ty největší inovace určitě spadá využití speciálního invertorového motoru Direct Drive , který je dokonale tichý a mimořádně spolehlivý. Chytrá pračka s úzkým designem a předním plněním je vybavena tichým a spolehlivým motorem, na nějž výrobce poskytuje desetiletou záruku.


Pračka se sušičkou spadá do.

Návod k obsluze Automatická pračka LG Direct Drive F171K2CS2W obsahuje základní pokyny, které je třeba respektovat. Před uvedením do provozu si pozorně přečtěte tento návod. Dodržujte všechny bezpečnostní a výstražné pokyny a řiďte se uvedenými doporučeními. Práčka disponuje motorom Direct Drive , ktorý má priame pripojenie k stredu bubna.


Priamy pohon zabezpečuje úsporu energie, zníženie hluku a menej vibrácií. Motory Direct Drive sa vyznačujú tiež dlhšou životnosťou a preto je na motor poskytnutá záruka rokov. Návod - LG Direct Drive F72J7HG1W bílá Produktový list - LG Direct Drive F72J7HG1W bílá Informační list - LG Direct Drive F72J7HG1W bílá. Spoločnosť LG patrí medzi popredných výrobcov domácich spotrebičov. Automatická práčka s predným plnením F171K2CS2W vyniká nielen svojou nízkou spotrebou a efektivitou práce, ale aj jednoduchým ovládaním a celým radom bohatých funkcií a programov, z ktorých si vždy vyberiete ten najlepší pre svoje aktuálne potreby.


Přímý pohon zajišťuje úsporu energie, snížení hluku a méně vibrací. Zboží skladem zasíláme okamžitě.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky