čtvrtek 14. června 2018

Indukční deska electrolux

Indukční vaření je rychlé, přesné a pohodlné. Precizní posuvné ovládání navíc umožňuje vmžiku přejít od prudkého opékání k mírnému varu. V okamžiku, kdy se přiblíží bod varu, upraví intenzitu ohřevu, aby se vření změnilo na stabilnější mírné probublávání. Místo čekání, kdy to začne uvntiř hrnců vřít, se tak můžete.


Indukční deska electrolux

Vaše varná deska 3bude díky indukci rychleji horká. Na indukci rozehřejete své nádobí okamžitě. Explore the new generation of leading-edge, luxury kitchen appliances for your home!


Díky systému Optifix ji nainstalujete 3x rychleji. Stačí jen na displeji vybrat, co chcete vařit, a ony vás samy upozorní na to, kdy má pánev ideální. Jakmile stisknete ovládací prvky, varná deska vám rychle dodá přesně takový tepelný výkon, jaký potřebujete.


Jakmile se dotknete ovládacího panelu, varná deska začne sálat teplo a ve velmi krátkém čase dosáhne požadovaného stupně teploty. Varná deska Infinite automaticky přizpůsobí varné zóny velikosti daného nádobí a to bez ztráty výkonu, což je opravdu praktické. Funkce Hob2Hood umožňuje bezdrátové propojení. Je ideální při rychlém dokončení přípravy jídla, kdy uvaří vodu za méně než sekund a ihned rozpálí pánev na restování.


Průběh vaření můžete pohodlně. Ovládání se sladí automaticky. Stačí se dotknout a na temné černé ploše se červeně rozsvítí ovládací prvky. Na displeji zvolte funkci podporovaného vaření a nastavte, co a jak chcete vařit.


Získáte tak velkou varnou plochu, která je ideální pro velké pánve nebo grily plancha. Teplota a čas spojených zón se sladí automaticky. Deska disponuje funkcemi detekce hrnců a pánví a dětským zámkem pro uzamknutí ovládání desky. Jakmile se jí dotknete, na temné černé ploše se červeně rozsvítí všechny ovládací prvky i varné. Díky indukční technologii nedosahuje povrch varné desky nikdy vysokých teplot.


Rozlitá jídla se proto nepřipečou a desku lze vyčistit krátkým. Rychle se zahřeje a udrží si vysoký výkon po celou dobu používání, takže jídlo budete mít připraveno v rekordně krátkém čase a za pomoci minima energie. Electrolux 7FLEX Bridge EIV634. TV a AGDelectrolux electrolux -recenze kuchyně- indukční - indukční varná deska - indukční - electrolux indukční -varná deska - electrolux -recenze indukční -varná deska originAl5. Technologie Hob2Hood umožňuje nastavení automatického ovládání odsavače par.


Indukční deska electrolux

Pokud potřebujete vaše jídlo rychle ohřát, určitě využijete funkci Power Booster. Pro bezpečnost dětí je je deska. Snadnou a rychlou údržbu tak oceníte po každém vaření. Deska je vyrobena z černého skla a má rozměry × cm.


Nastavení teploty a času jsou automaticky sladěna a varnou plochu využijete na maximum s grily plancha nebo restovacími pánvemi. Zkosené hrany pro snadnou údržbu. Připojení na jednofázový prou 230V Celý popis a technické parametry. Chybová hlášení slouží pro studijní účely.


Budeme rádi,pokud Vám uvedená informace pomůže k bližší identifikaci závady a využijete k nákupu náhradní. Automaticky upraví nastavení teploty detekcí vody blížící se k bodu varu a sníží stoupající bubliny na stabilní perlení. Systém DirectTouch vám umožňuje přesné ovládání varné desky pouhým dotykem prstu a okamžité nastavení požadované teploty.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky