středa 6. června 2018

Malá pečící trouba

Malá , ale šikovná – taková je domácí mini trouba , se kterou připravíte jídlo s lehkostí. Upečte si perfektní moučník, skvěle propečené maso nebo třeba vynikající pizzu. Mini trouba o objemu l obsahuje pečících funkcí a přídavný gril.


Disponuje žáruvzdornými skleněnými dvířky, které se spolu s pláštěm nepřehřívají. Balení obsahuje i prakticky pečící plech.

Trouba malá Steba KB 28. Díky jejím rozměrům ji můžete umístit opravdu kamkoliv - jak na poličku, tak na kuchyňskou linku. Hodí se tedy do kuchyní, které nedisponují velkým prostorem, do studentských bytů, dokonce se hodí i na koleje či na chatu. Výrobce uvádí možnost použití pečících forem o průměru až centimetrů.


Hodnocení produktu: (Perfektní) recenzí. W, l, Ventilátor, Teleskopické vysouvání plechu Samostatná horkovzdušná trouba s ventilátorem bez zadního ohřevu Údržba trouby je také neuvěřitelně jednoduchá a to díky povrchu SMART-CLEAN na vnitřní straně dvířek. Potřebujete-li pečící troubu umístit do již zařízené kuchyně nebo chcete využít volného místa na lince, pak jsou pro vás nejlepší volně stojící trouby.

Jsou mnohem jednodušší, menší a méně vybavené, než jejich vestavné protějšky. Pečící trouba naopak boduje výbornou přenosností a kompaktností. Vybrali jsme pro Vás Stolní elektrické trouby. Svým zákazníkům nabízíme kompletní sortiment elektra, sportovního zboží, zahradní techniky, vybavení do dílny, chovatelských potřeb, dětského vybavení a spoustu dalších doplňků pro volný čas a zábavu.


Nabízíme širokou škálu nadstandardních služeb a zákaznického servisu. Navíc osobní odběr zdarma ve. Vysoce kvalitní elektrická trouba s roštem na grily a místem na pečení. Umožňuje připravit pražené maso, pečené koláče a připravit další pokrmy, které vyžadují vysoké teploty.


Stejně jako ostatní spotřebiče i trouby prošly za poslední roky velikým vývojem. Vnitřek trouby je osvětlen pro lepší kontrolu pokrmu během přípravy. Pečenka, malá elektrická přenosná trouba , je nenáročná na prostor a zajistí kvalitní přípravu potravin. Jídla v ní připravená neztrácejí chuť, vodu a maso nevysychá. Vyzkoušejte rozdíl mezi pečeným kuřetem v troubě nebo v Pečence.


Jedná se o moderní kvalitní produkt, který zachovává přednosti, které uměly. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.

Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Kompaktní malá trouba Tristar s obsahem 1litru. Pečicí trouba je pro každého kuchaře neoddělitelnou součástí kuchyně.


Jíst musí každý bez rozdílu a při přípravě jídla se bez ní jen těžko obejdeme. Ovšem samozřejmě není na škodu, pokud zvolíme troubu, která umí i něco navíc. Právě proto je potřeba věnovat nákupu trouby na pečení náležitou pozornost.


Multifunkční mini trouba o objemu 48L v které bude radost jídla připravovat. Malá , spolehlivá a hlavně schopná připravit pokrmy s úžasnou chutí a propečením. Minitrouby značky Sencor umožňují kvalitní přípravu jídla na minimálním prostoru.


Oceníte je zejména na chalupě, studentských kolejích nebo v menší kuchyni, kde rozhoduje každý půlmetr. Vše skladem, dobré ceny a rychlá doprava.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky