úterý 19. června 2018

Kombinované trouby

Kombinované sporáky Když se řekne kombinovaný sporák, vybaví se nám většinou ten, co máme doma nebo minimálně naše babička jej má. Jedná se o sporák, který využívá plynové varné desky v kombinaci s elektrickou troubou. Elektrické trouby na rozdíl od těch plynových přináší podstatně širší možnosti užití. I proto jsou nejenom výsadou vestavěných variant, ale také těch samostatně stojících, ať už jde o verze elektrické či kombinované.


Velikost trouby vybírejte s ohledem na četnost jejího používání a na množství členů v domácnosti. V případě, že příliš nepečete nebo jste v domácnosti jen dva, postačí vám menší objem trouby.

Pro až osoby v domácnosti postačí trouba o velikosti až litrů. Nové kombinované trouby MORA jsou nepřekonatelným pomocníkem do všedních i nevšedních dnů. Věděli jste, že zvládnou zavařování, rozmrazování, ohřev hotového jídla, předehřívání talířů či šálků?


A také výrobu domácího jogurtu i sušení a pomoc při kynutí těsta? Kombinované trouby s funkcí páry mají řadu výho o kterých laická veřejnost stále mnoho neví. Mají pro provoz běžné domácnosti význam? Nejde jen o módní výstřelek, který se za několik let vytratí?


Na naše otázky odpovídal kuchař a technolog Antonín Bradáč.

Hodnocení produktu: 1 1 (Perfektní) recenzí. W, l, Ventilátor, Samočištění Vestavná elegantní parní trouba přinese díky svým inovativním technologiím,dokonale propečené, šťavnatě křupavé jídlo plné vitamínů a minerálů, a to i bez použití oleje či tuku. Vestavné trouby se ostatně stávají hlavním tématem našeho článku právě proto, že je po nich největší poptávka. Tímto názvem jsou označovány trouby , které jsou obvykle součástí celého sporáku, tedy jednoho spotřebiče pojícího troubu s varnou deskou.


Ve prospěch tohoto zařízení hovoří. Klasické trouby mají univerzální využití a hodí se jak do menších, tak i větších domácností. Nicméně pokud řešíte problém s nedostatkem místa v kuchyni, jsou pro vás lepší volbou kompaktní trouby s výškou pouhých cm. Kompaktní trouby jsou proto ideální pro jednotlivce i páry. Treat Yourself With Off Full Priced Items With Code TAKE20!


For A Limited Time Only. Nail The Skater-Chic Vibe With Some Classic Vans Slip-Ons And Shoes. Mikrovlnné trouby už nejsou to, co bývaly.


Jsou mnohem lepší - dnes v nich můžete grilovat, dusit i opékat do křupava, rozmrazovat, ohřívat. Navíc kombinace horkého vzduchu a mikrovln snižuje čas potřebný k vaření a spotřebu energie. Máte-li malou kuchyni, pak kombinace klasické trouby s mikrovlnnou je ideálním řešením.


Potěší i široká nabídka různých funkcí trouby , jako gril, minutka, případně použití horkého vzduchu. Díky velkému objemu trouby je potom možné připravovat potravu i pro velkou domácnost či hosty.

Největším nedostatkem je potom značný finanční obnos, jenž je nutné za pořízení sporáku zaplatit. Naše parní trouby si poradí s pečením, vařením, grilováním i přípravou pokrmů Sous-Vide. Pára dodá surovinám potřebnou vláhu, zvýrazní jejich chuť a podtrhne přirozenou strukturu. Vychutnejte si šťavnaté maso, chléb s křupavou zlatavou kůrkou i zeleninu, která si zachová barvu i cenné vitamíny. Podívejte se na kombinované sporáky s dlouholetou tradicí.


Ke všem sporákům MORA nabízíme širokou nabídku originálního příslušenství. Horký vzduch Klasický kombinovaný sporák s multifunkční troubou se pyšní energeticky úspornou třídou „A“, časovým spínačem, možností odloženého startu a dalšími praktickými parametry.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky