pátek 8. června 2018

Rýže dlouhozrnná

Dlouhozrnná rýže , Orient-Food. Tato rýže je dlouhá a velmi tenká. Hodí se nejen jako příloha k pokrmům, ale i do polévek, salátů a na. Nejobvyklejší je jako příloha bílá dlouhozrnná rýže.


Setkat se ale můžete i se střednězrnnou nebo kulatou. Pokud má rýže přízvisko paraboile je upravena horkou vodou a tlakem a díky tomu se méně lepí.

Mezi speciálnější druhy rýže , které jsou k dispozici, patří rýže jasmínová, která je voňavá a lepivá. Objevte tajemství rýže - ingredience, která patří mezi nejoblíbenější na celém světě. Jak se liši dlouhozrnná a krátkozrnná rýže ? Jaké odrůdy rýže existují? A jaké recepty s nimi připravit? Všechny odpovědi najdete na této stránce.


Lagris rýže dlouhozrnná sypaná. Země původu: Itálie Hmotnost: 500g.

Hledat ve zboží Hledat v článcích. Přihlášení Nová registrace. Oblíbená rýže vysoké kvality. Po uvaření se nelepí a je hezky sypká. Pololoupaná dlouhozrnná rýže je proti bílé rýži bohatší na vitaminy a minerály.


Z nutričního hlediska je rýži nejlepší kombinovat se zeleninou a luštěninami. Pololoupanou dlouhozrnnou rýže lze použít jako přílohu, hlavní jídlo, do salátů. Uložte si rýže bílá dlouhozrnná vařená do svého jídelníčku zdarma. Další slevy rýže na Kupi.


Pokud chcete rýži dát do polévky, neměla by být úplně uvařená – v polévce se bude ještě chvíli vařit. Recepty, rady a návody při vaření, suroviny podle sezóny, video recepty a ještě mnohem více na igurmet. Vážení zákazníci, provoz našeho e-shopu funguje i nadále bez omezení, ale vzhledem k uzavření většiny kamenných obchodů, což jsou i výdejní místa pro ULOŽENKU, doporučujeme zvolit způsob dopravy přes DPD nebo IN TIME.


Původ má v tropických oblastech Afriky, Asie a Austrálie. Rýže , ARAX Zdravé potraviny. V botanice se rozlišuje přes druhů, kulturních forem – obilnin – jsou desetitisíce. Celkově rýže pokrývá asi dvacet procent kalorické spotřeby lidské populace.


Výjimečně dlouhá a široká zrna mají jehličkovitý tvar. Při zpracování jednotlivých zrnek dochází k jejich leštění, proto má sušší konzistenci a delší životnost.

Díky kvalitě zrn a skvělé chuti je tato rýže univerzální. Výborně se proto hodí na nákypy, rizota, k plnění zeleniny a na přípravu sushi. Má vysokou nutriční hodnotu. Neloupaná obilka obsahuje 8– bílkovin, tuku, 68– sacharidů, vlákniny, vitaminy skupiny B (thiamin, riboflavin, niacin), vitamin E, fosfor, vápník, hořčík, draslík a železo.


Bílkoviny rýže obsahují osm esenciálních aminokyselin. Kdo si počká ten se dočká, protože po uvaření je krásně křupavá, s výraznou chutí i vůní. Na trhu naleznete různé druhy rýží rozdělené podle technologické úpravy.


U nás se zaměřujeme na přírodní typy rýží - natural, které se vaří o něco déle, avšak ve výsledků jsou nutričně hodnotnější. E-shop společnosti Bidfood Czech Republic s. Distribuce zmrazených, chlazených a suchých potravin i nepotravinového sortimentu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky