čtvrtek 7. června 2018

Zátka na víno

Použití: nasaďte zátku na hrdlo láhve a přitlačte. Tato zátka na víno je z lesklého kovu a dodá Vašemu vínu na originalitě. Zátka na víno s vlastním potiskem. Povrchová úprava Osmo olej.


Není vhodné do myčky nádobí.

Kupujete výrobek co vidíte na fotce! Sada zátek od italské značky ILSA obsahuje ks zátek vyrobených z nerezu, na kterých najdete praktickou datumovku. Vakuová zátka na víno zabraňuje oxidaci vína, víno uchová svěží a bez změny chuti. This video is unavailable. Elegantní kovová zátka na víno.


Tato elegantní vakuová zátka víno nejen uzavře, ale po odsání vzduchu uchová kvality jeho buketu a chuti po dobu několika dnů! Zátku lze použít na všechny typy lahví vína.

Odsáním vzduchu z lahve vytvoříte vakuum. Nemecká značka Westmark myslí aj na milovníkov vína. S čašníckym otváračom budete pôsobiť ako naozajstný profesionál a navyše ho schováte do každého vrecka.


Jen u nás koupíte se slevou pouze za Kč. Plná záruka spokojenosti. Dostupnost produktu: Skladem u dodavatele Doručení plně pojištěnou zásilkou za až pracovních dní.


Plně ručíme za bezpečný nákup a Vaši spokojenost. Lidé se naučili vyrábět víno a pak šetřili víno pomocí speciálních kontejnerů a zástrček. První zátka vína může být považována za kus dřeva, rozmazaný jílem a naplněn pryskyřicí.


Tato „ zátka “ byl uzavřených nádobách velké řecké amfora a balení těsnost dovoleno prodávat víno , přepravou po moři na velké vzdálenosti. Na svou dobu, tato trubka byla. Jdete na narozeniny a nechcete nést pouze láhev vína?


Stylová zátka na víno změní Váš dárek na dlouhodobý! Vybírejte z nejrůznějších motivů. Zátky na víno s tématikou fotbalu, golfu, kočičky, nebo rybáře.


Kovová zátka na víno se zinkovým povrchem s úchytem ve tvaru čtverce.

Pro uchování nedopitého vína stačí pouze přitlačit zátku do hrdla láhve. Rozměry zátky jsou 1× mm. Otvírák na víno LONGLEVER, modrý OM106. Luxusní otvíráky na víno LONGLEVER - oficiální otvíráky italské asociace someliérů A. Associazione Italiana Sommelier), která je uznává jako jedny z nejlepších otvíráků na světě!


Dokonalý mechanismus dvou páček a nadstandardně dlouhé vývrtky umožňuje hladké a bezpečné vyjmutí korku - bez jeho poškození. Hezký památeční dáreček pro tatínka nevěsty či ženicha. Vyberte si zátku pre romantický večer s priateľkou v tvare srdiečka Alebo zátky p. Vyrobeno z prvotřídního syntetického korku, určeno pro opakované použití. Vynikající pro uzavření vinných láhví a skleněných láhví podobných rozměrů.


Neváže pachy, barvy ani chutě, snadno se čistí. Tvarováno pro snadné uzavření a vytažení z láhve. Dřevěná dárková krabice na víno s příslušenstvím.


Možno aj vy niekedy riešite situáciu ako uzatvoriť nedopitú fľašu tak, aby víno v nej nezvetralo, nestratilo svoju vôňu a chuť. Vhodný darček na akúkoľvek romantickú príležitosť.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky