úterý 26. června 2018

Chladnička na víno

Chladnička na víno

Domácí vinotéky a lednice na víno. Prodáváme pouze vinotéky TOP výrobců. Všechno zboží z výhradní distribuce a skladem!


Porovnávací test chladniček na víno V sekcii ČLÁNKY A TESTY sme pre Vás pripravili test termoelektrických chladničiek na víno. Chladnička na víno – materiál políc je veľmi dôležitý. Fľaše vína sa do vinotéky ukladajú vo vodorovnej polohe. Police môžu byť vyrobené z kovu, čo je finančne dostupnejšie riešenie, alebo tiež z elegantného dreva, ktoré navyše dokáže udržať optimálnu vlhkosť.


Na základe vášho správania na Heureke personalizujeme jej obsah. Kliknutím na „Rozumiem“ alebo inam súhlasíte aj s využívaním cookies a odovzdaním údajov o správaní na webe pre zobrazenie cielenej reklamy na ďalších weboch. Dobrý den, moc děkujeme za milou recenzi. Vaši pochvalu vyřídíme na obchodním oddělení, kam patří nejvíce.


Věříme, že s vinotékou budete spokojeni :-) Přejeme hezký zbytek dne! Její hlavní výhodou je překvapivě nízká spotřeba. Německé kompresory z řady US se vyznačují tichým chodem a nesrovnatelně nižší cenou. V nabídce naleznete jednozónové a dvouzónové chladničky na víno , které pojmou až 1lahví o objemu 7ml.


Většina vinoték obsahuje integrované LED osvětlení a antivibrační chladicí systém. Hodnotenie produktu:. Táto praktická chladnička na víno s LCD displejom je ideálna pre chladenie vašich obľúbených vín!


Obchodníkom s vínom a gastronómom ponúkame profesionálne uzamykateľné vinotéky. LIEBHERR ako špecialista na chladenie vína. Tajomstvo nášho úspechu je nielen široké portfólio, ale aj estetický vzhľad našich chladničiek na víno. Lednice na víno se dodávají v mnoha velikostech, často jsou klasifikovány podle počtu lahví, který pojmou. Samozřejmě, čím více lahví uchová, tím větší bude.


Pro dokončení prosíme potvrďte hlídání dostupnosti zboží kliknutím na odkaz v e-mailu, který právě odesíláme na Vaši e-mailovou adresu. Pokud vaše kuchyň nenabízí. Kategória špeciálnych chladničiek na víno.


Profesionálne vinotéky s rôznymi teplotami chladenia. Delené dvere alebo jednodverové. Vícezónové chladničky na víno jsou vhodné jak k uskladnění - archivaci, tak k nachlazení vína na teplotu vhodnou k podávání.


Díky více zónám (vinotéky jsou nejčastěji dvouzónové), lze nastavit v jedné chladničce na víno různou teplotu pro bílé, červené, popřípadě šampus. Americká chladnička splní očakávania náročných stravníkov, ktorí potrebujú chladničku s väčším objemom. Výbornú chuť vína si môžete vychutnať aj v pohodlí domova a to vďaka chladničkám na víno , ktoré vám pomôžu udržať ideálne podmienky. Vestavná chladnička na víno BUSteel In od firmy HumiBox je díky své konstrukci připravena na zabudování do kuchyňské linky.


Díky svému designu zapadne do každé moderní kuchyně a vy tak máte své víno vždy po ruce. Do vinotéky je možné vložit až lahví vína. Ty jsou ukládány na police z kvalitního bukového. Ekologická chladnička na víno Klarstein Vinamora poskytuje dobrú teplotu až pre fliaš Vášho najlepšieho vína.


Pôžitok na viacerých poschodiach. Vybavená piatimi vyberateľnými regálovými priečinkami z ušľachtilej ocele, ponúka miesto celkovo pre fliaš najlepšej hroznovej šťavy. Tato kompaktní skleněná dvířka nejenže chrání před škodlivým UV zářením, ale také zajišťují. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.


Chladnička na víno

Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky