pátek 22. června 2018

Indesit iwse 51251 c eco

Indesit iwse 51251 c eco

Below you can view and download the PDF manual for free. There are also frequently asked questions, a product rating and feedback from users to enable you to optimally use your product. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.


Intenzivní programy pro sportovní prádlo – s přehledem vyperou i silně znečištěné sportovní oblečení a zároveň ochrání choulostivé materiály. Energy Saver, množstevní automatika, 20°Zone nebo odložený start. Funkci tak můžete využít pro lehce znečištěné bavlněné a syntetické prádlo.


Olvass valódi vásárlói véleményeket, és találd meg a legjobb árat az online boltok teljes kínálatából. Free Shipping Available. Buy Indesit Eco on eBay. Volně stojící pračky plněné předem nabízené na Electro. Z naší nabídky praček si určitě vyberete.


Indesit iwse 51251 c eco

Maximálna pracia náplň je kg. Práčka je zástupcom spotrebičov energetickej triedy. Funkciu tak môžete využiť pre ľahko znečistenú bavlnenú a syntetickú bielizeň.


Manuál najdete níže a můžete si ho rovněž zdarma stáhnout ve formátu PDF. Rovněž máte k dispozici často kladené otázky, hodnocení výrobku a recenze uživatelů, které vám umožní používat výrobek optimálně. Do pračky se vejde až kg prádla.


Prevedenie a ovládanie. Pračka nabízí programy např. A mosógép számos speciális mosási programot kínál, hogy az eltérő anyagokat hatékonyan moshassuk a különböző igényeknek megfelelően.


Díky Fuzzy Logic automaticky přizpůsobí spotřebu vody a energie a čas praní podle množství prádla v pračce. Tento návod k obsluze je zařazen do kategorie domácí spotřebiče. Manuale masini de spalat rufe Indesit.


Vypere klasickým způsobem nebo za pomoci speciálních funkcí. Předem plněná slim pračka Indesit v bílém provedení. Dál už hledat nemusíte!


Také vás potěší programů či množstevní automatika, která zajistí optimální spotřebu energií v závislosti na množství vloženého prádla. Lowest Prices on Top Items. Save Money with eBay Deals.


Million Shoppers Want to Buy. Start Making Money Today. Níže naleznete zboží v internetových obchodech, které odpovídá vašemu dotazu. Tlačítkem Do obchodu navštívíte přímo internetový obchod.


Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší. Náplň prádla kg, max.


Náhradní díly elektrospotřebičů Potřebujete náhradní díl pro opravu Vašeho sporáku, trouby, bojleru, akumulačních kamen, pračky, myčky nebo vysavače?

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky