čtvrtek 21. června 2018

Jaký elektrický zubní kartáček

Jak vybrat elektrický zubní kartáček ? Elektrické zubní kartáčky. Trh je plný elektrických zubních kartáčků, avšak ne všechny plní svoji funkci čistění dobře. Prodejci elektrických spotřebičů vám ochotně prodají vše, co vypadá jako kartáček.


Přitom přiliš nerozumí rozdílům mezi jednotlivými modely. Stejně tak se každý měsíc objevují různé studie a názory zda je elektrický kartáček vhodný pro každodenní čištění zubů a je bezpečný.

V následujícím článku Vám pomůžeme objasnit, kdy je vhodné elektrický kartáček používat a jaký typ elektrického kartáčku zvolit. Při rozhodování, jaký elektrický kartáček si zvolit je důležité zaměřit se na citlivost vašich zubů či případné závažnější problémy, na techniku čištění a velikost čistící hlavice. Podle nastavení jednotlivých režimů kartáček upozorní krátkým přerušením běhu na každou uplynulou čtvrtinu cyklu, tak aby se každé čtvrtině úst, což je úsek, který kartáček dokáže obsáhnout, dostalo stejné péče. Možná i Vy stojíte před rozhodnutím, jestli si pořídit elektrický zubní kartáček nebo zůstat u klasického manuálního zubního kartáčku.


Názory zubních lékařů i dentálních hygienistek se liší, a proto jsme se rozhodli rozdílnými názory prokousat, abyste se byli schopní lépe rozhodnout a vybrat si, která metoda čištění zubů bude právě pro Vás lepší. Její součástí je i tento dětský elektrický zubní kartáček , který je určen pro děti starší šesti let. U tvaru zubního kartáčku asi nelze očekávat žádná překvapení.


Rukojeť je zaoblená a docela tenká, takže vhodná do dětských rukou.

V balení najdete zubní kartáček , jednu hlavici, nabíječku a manuál. Fungujeme bez omezení – sklad i expedice běží na plné obrátky. Jak nakupovat během karantény?


Hledáte elektrický zubní kartáček a nevíte, jaký vybrat? Právě pro vás je náš test zubních kartáčků jako stvořený. První tři modely jsou sonické, další kategorie obsahuje rotační. Mrkněte i na naše tipy a doporučení pro správný výběr. Jak ukázal náš test, jde o kategorii, v níž se napříč jednotlivými modely najde řada rozdílů.


Pokud tedy často cestujete a plánujete si na výlety brát i elektrický kartáček , určitě hledisko výdrže baterie při jeho výběru neopomeňte. K elektrickým kartáčkům se vztahují různá doporučení, kdy je vhodné ho používat (roli hraje citlivost zubů, zbarvení apod.) nebo jaký typ elektrického kartáčku zvolit. Kromě srovnání oscilační a sonické technologie je třeba určit, zda se má jednat o elektrický zubní kartáček pro děti, dospělé nebo celou rodinu. Kvalitní elektrické zubní kartáčky můžete přes Bluetooth propojit s aplikací, která eviduje, jak často si zuby čistíte, časovač a čisticí režim.


Následně si můžete své záznamy. Mohu používat elektrický kartáček , když mám odhalené zubní krčky? Je lepší elektrický nebo normální zubní kartáček ? Působení a efekt elektrického kartáčku záleží na jeho typu. V řadě studií bylo prokázáno, že rotující-oscilující modely se ukázaly být účinnějšími při redukci plaku a při zánětech dásní než ostatní typy.


Obecně platí, že čím víc funkcí kartáček má, tím je dražší.

Jaký zubní elektrický kartáček. Témata: čištění zubů, elektrický zubní kartáček , zubní hygiena, zubní kartáček , zuby Podle aktuálních průzkumů je až z nás nespokojeno se stavem našich zubů. Citlivé a zarudlé dásně, krvácení dásní, zápach z úst, nedokonalé a agresivní odstraňování zubního plaku… to jsou nejčastější potíže, se kterými se setkáváme.


Dětskému chrupu byste měli věnovat pozornost již od prvních zoubků. U malých dětí je třeba nejprve začít s klasickým kartáčkem a postupně, ve věku let můžete přejít na elektrický zubní kartáček. Možná vás zajímá, jestli je pro čištění dětských zubů lepší kartáček manuální nebo elektrický. A možná si také nejste jistí, jaký elektrický zubní kartáček pro děti vybrat.


Začít u dětí včas budovat dobré návyky v ústní hygieně je důležité. Nemusí ale být snadné děti pro tuto činnost nadchnout.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky