pondělí 25. června 2018

Hotelové župany

Gramáž 4g barva bílá standardní jednoduchá smyčka, praní deg;C velikost M-2XXL Vaflové župany U vaflových županů je gramáž 1g. Mají větší srážlivost než froté župany , je třeba s tím počítat. Na župany lze vyšít samozřejmě i logo a to již od ks.


Hotelové župany Položky. Prvoradou ambíciou ubytovacieho zariadenia by malo byť to, aby sa v ňom hosť cítil ako doma.

Froté si zachová i po častém praní. Pomôcť naplniť tento cieľ môžu akiste aj hotelové župany. To, aký je vhodný župan do hotelovej kúpeľne alebo do hotelového wellnessu, závisí aj od toho, v akom prostredí sa vaše ubytovacie zariadenie nachádza.


Příjemný a hřejivý župan si zamiluje každý váš klient, ať už bude ubytován na jednu noc nebo týden. Biela farba ako synonymum čistoty a intimity je ideálna pre celú kolekciu hotelového froté. Dopřejte svým klientům luxus v podobě pohodlného hotelového županu v tradiční bílé barvě.


Ak hľadáte detské biele hotelové župany , neváhajte nás kontaktovať.

Ručníky, osušky, župany nebo jiné zboží si můžete prohlédnout v našem katalogu. Základní sortiment máme obvykle skladem. Bohužel se setkáváme stále více se zkostnatělými franšízami, které vytrvale vyžadují určitý druh prádla, i když je to neekonomické a nelogické. Tento župan určitě zahřeje a díky kvalitnímu froté je dobře savý. Ponorte sa do sveta relaxu a oddychu s našimi županmi určených pre hotely.


Vďaka dobrej kvalite a pevnosti je možné tieto župany prať aj pri vyšších teplotách. Provozovatel webu slevodar s. Vše pro hotely, pensiony, restaurace, bary a kavárny. Vybavení pro Koupelny a toalety, vybavení pokojů, restaurační doplňky, rauty a catering, odpadkové koše. U nás máte možnost si vybírat ze široké škály kosmetických řa které jsou postaveny nejen na základních typech produktů jako jsou šampón, sprchový gel, tělové mléko a mýdlo, ale obsahují veškeré doplňky např.


Rates on One Niseko Resort Towers. Free Shipping Available. Check Out Chrom on eBay. Fill Your Cart With Color today! Je vhodný nielen po kúpaní, ale je výborný aj do vašej sauny.

Pohodlný strih so šálovým golierom umocňuje celkový dojem. Před prvním použitím nutné vyprat. Rozmaznávajte svojich hostí v mäkkých a príjemných županoch.


Vyrábame hotelové župany z kvalitných materiálov, ktoré sú odolné proti častému praniu a stále si drží svoj tvar i farbu. Stanex môžete zladiť s hotelovými uteráky aj posteľnou bielizňou určeným pre hotely. Doprajte svojim hotelovým hosťom alebo sobe doma po kúpeli odpočinok v mäkkom teplom froté župane.


Nabízíme kvalitní froté ručníky a osušky ze 1 bavlny. Vezmi si na výlet svoj veselý župík, ktorý ti prinesie domácu pohodu kdekoľvek na svete. Farebné prevedenie neunikne zvedavým pohľadom a ty budeš vo wellness hviezdou dňa.


Hledáte heboučkého společníka pro pohodové chvilky doma nebo v termálech? V e-shopu XXXLutz najdete froté župany s kapucí, klasické koupací pláště, vaflové župany i praktické kilty do sauny. Objednejte si župan a dovezeme vám ho až domů! Nejprodávaněj ší Nejnovější Nejlevnější. Vyberte si úžasné župany.


Nielen pre dospelých, ale aj detské či hotelové. Pohodlné, jemné župany v rôznych dĺžkach a farebných variáciách. V naší nabídce naleznete také hotelové předložky a mnoho dalšího v našem e-shopu. Ano, mám zájem o přihlášení k odběru e-mailového newsletteru JYSK, který obsahuje inspiraci, nejnovější nabídky, novinky a informace o aktuálních kampaních vztahujících se na celý sortiment společnosti JYSK Česká republika. Dámske župany krátke, dámske župany dlhé, teplé dámske župany , tenké dámske župany.


Reštauračný a hotelový textil k vašej spokojnosti. Našou motiváciu je originalita a úspechom vaša spokojnosť.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky