pátek 31. ledna 2020

Profesionální mlýnek na kávu

Mužete v něm namlýt až šálků kávy. Elektrický mlýnek na kávu. Abyste si umleli kávu dle vlastních požadavků, potřebujete k tomu aktivní elektrickou zástrčku.


Tam však vaše práce víceméně končí. Elegantní design a kvalitní zpracování konstrukce se zalíbí každému.

Současně není mletí žádný význam. Je široce používán v restauracích, barech a kavárnách, v kombinaci s profesionálním kávovarem, pokud neposkytuje přítomnost integrované kávovary. Existují typy mlýnku na kávu a to elektrický a ruční mlýnek na kávu. Ruční mlýnek na kávu můžete znát již od dob našich babiček a prababiček.


Je to klasický styl mletí kávy. Fiorenzato F64E profesionální mlýnek na kávu. Freshový mlýnek s digitálním displejem, různé barvy. Mlýnky na kávu ČerstváKáva.

Ať už si připravujete kávu jako espresso, v překapávači, moka konvici nebo french pressu, čerstvé a správné namletí kávy v kávomlýnku Vám pomůže k dokonalému výsledku. Mlýnek na kávu je jedním z nejdůležitějších příslušenství pro správnou přípravu kávy. Stále doručíme až domů, na pobočky i do Alzaboxu.


Připravit nejlepší nápoj pomůže profesionální mlýnek na kávu. Kvalitní nápoj si žádá profesionální mlýnky na kávu. Správné espresso se připravuje podle stanovených pravidel. Měření hmotnosti dávky na principu času,lze přesně nastavit pomocí digitální váhy - 240V, 150W - brusné kotouče - ploché, 50mm - zásobník kávy - kapacita 250g - nastavení mletí - - g. Ještě víc ho však oceníte v akci. Profesionalní-kávovary.


Jedná se o kvalitní elektrický mlýnek na kávu s mlecími kameny. Zásobník na kávová zrna se pyšní vysokou kapacitou 2g pro přípravu až šálků. Nastavení a programování mlýnku je velmi snadné a intuitivní. Mlýnek má počítadlo a možnost mletí jedné nebo dvou dávek najednou.


Mlýnek je vhodný do provozu nebo pro náročné domácí baristy. Mlýnek na strouhanku Jihokov zvládne umlít také ořechy nebo tvrdý sýr. Vždy je třeba rozlišovat mezi mlýnkem na pepř a na sůl.

Je vybavený držáky pro různé velikosti pák a nádobou na umletou kávu. Na mlýnek byly použity velmi kvalitní materiály. Tělo je vyrobeno z hliníku doplněné o některé součásti z nerezové oceli. Pokud vezmete v úvahu poměr ceny a výkonu, tak pak je ideální volbou.


Použitím moderních technologií v kombinaci s osvědčenými konstrukčními prvky a novým vzhledem se tento mlýnek pro Vás stane neocenitelným pomocníkem. PRODÁM použitý mlýnek EXPOBAR automat - profesionální mlýnek EXPOBAR automat - nastavení hrubosti - nastavení dávky, ruční režim - dávkovač kávy - zásobník kg kávy - ocelové mlecí kameny průměr 63mm - tělo mlýnku je z masivního odlitku - celková hmotnost 15kg Info pouze na tel. Mythos II je vybaven váhou, která zváží váhu páky od kávovaru a namele přesné množství kávy na desetinu gramu. M42M je profesionální mlýnek , nástupce oblíbeného M5D.


Perfektní mlýnek pro alternativní způsoby přípravy kávy.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky