pondělí 27. ledna 2020

Vakuová sušárna

Sušárna vakuová Memmert VO s regulátorem TwinDisplay. Jednoduché ovládání, přehledné zobrazení teploty a vakua, možnost nastavení teplotních ramp. Spotřeba řeziva v naší výrobě není rovnoměrná, závisí na příchozích zakázkách.


Zakázky se snažíme vykrývat v krátkých dodacích termínech. Občas nám v tom však brání.

Binder GmbH BMT Medical Technology s. KG Sherwood Scientific Ltd. Bezpečnostní sušárna FDL je navržena pro práci s laky či jinými látkami, z nichž se při sušení uvolňuje hořlavé rozpouštědlo. Užíváme cookies, abychom vám zajistili co možná nejsnadnější použití našich webových stránek. Pokud budete nadále prohlížet naše stránky, předpokládáme, že s použitím cookies souhlasíte.


Může být vysokým podtlakem a pouze zahřeje materiál, netopí vysoušeč komory. Teplota nastavitelná v rozmezí 35°C až 200°C a maximální vakuum 10-mm Hg dávají této sušárně možnost opravdu univerzálního použití.

Tato sušárna s rychlou cirkula. Umožňuje rychlé a šetrné sušení materiálů citlivých na teplo a kyslík. Hledáte kvalitní, funkční a trvanlivé vakuová sušárna na prodej? Nasan průmysl se zabývá nabídkou online nakupování za konkurenční cenu vakuová sušárna dobře vybrané z různých kvalifikovaných zařízení. V této kategorii naleznete horovzdušné sušárny v různých objemech a provedeních.


Pro lepší orientaci jsme tyto sušárny rozčlenili. Vakuová sušárna s objemem litrů. Dle způsobu ventilace jsou to sušárny s přirozenou ventilací a nucenou ventilací, dále jsou k dispozici sušárny prokládací, na sušení laboratorního skla či mini sušárny s malým objemem. Line o objemu 23l, s přirozenou cirkulací a mikroprocesorovou PID regulací. Sušicí a ohřívací komory BINDER poskytují prvotřídní kvalitu a spolehlivost.


Díky širokému teplotnímu rozsahu od °C od teploty okolí až po 3°C lze topnou komoru použít ve všech aplikacích. LAC F3D 2pro aditivní výrobu. Kuželová šneková vakuová sušárna.


Laboratorní kuželová šneková vakuová sušárna. Je vhodná pro výzkum a vývoj, zejména pokud je k dispozici jen malé.

To umožňuje rychlé a šetrné sušení materiálů citlivých na horko a kyslík. Vnitřní prostor má zaoblené rohy a je vyroben z vysoce kvalitní nerezové oceli, díky čemuž se. Hydrogenační autokláv L, 3barg, 250°C. Chromatografická kolona DN700.


Předmět plnění: - dodání vývojové vakuové sušárny, jež bude sloužit pro vývoj postupů sušení vodných roztoků fluorescenčně značených monoklonálních protilátek za účelem jejich stabilizace - sušárna vybavena min. Použití vakua poskytuje mnoho zpracovatelských a cenových výhod ve srovnání s konvenčními technologiemi sušení. Vacuo-Temp je malá stolní vakuová sušárna , která nezabere příliš místa, uživateli poskytne hezký přehled o vývoji uvnitř a svým jednoduchým ovládáním nikoho nezaskočí.


Nově je Vacuo-Temp vybaven digitální displejem, kde si lze nastavit čas v rozpětí až 9minut. Jako pojistka proti poškození skleněného zvonu. L 50L 90L 210L 500L LCD displej vysavače 1. Nařízení Komise (ES) č. Koupím menší sušárnu dřeva do truhlářské výroby, nejlépe pro připojení na topný systém. Velikost cca do kubíků. Dřevařský průmysl je významným uživatelem našich sušáren.


Naše sušárny splňují nejpřísnější podmínky pro.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky