úterý 21. ledna 2020

Šuplíkový mrazák

Volně stojící šuplíkový mrazák s průhlednými šuplíky a antibakteriálním systémem, který ochrání potraviny před bakteriemi i plísní a brání zápachu. Potraviny jsou tak déle čerstvé. Jak vybrat šuplíkový mrazák. Někdy je označený i jako skříňový mrazák.


Jeho charakteristikou je tedy spíše vyšší výška a konkrétní šířka. Na trhu je možné setkat se variantami ve dvou provedeních. Je-li vaše lednička bez mrazáku anebo s mrazákem, ale jen malým, není na škodu si trochu rozšířit skladovací prostory o samostatnou mrazničku. Množství přihrádek se liší.


Jeho hlavní výhodou je možnost využití až zásuvek včetně zásuvky XXL, které zaručují větší přehled při ukládání potravin a hledání zmrazených potravin. Tato ochrana předchází vniknutí jakýchkoliv bakterií a zajistí tak dokonalou čistotu. Hledáte-li mrazničku, která poskytuje i bonusové možnosti, jako například výrobu ledových kostek, zvolte šuplíkovou variantu.


Neustále pracujeme na tom, aby byly naše služby lepší a lepší. Budeme rádi, když nám dáte vědět, jak se vám Sbazar líbí a co bychom mohli ještě vyladit. Funkce Super Frost-rychlé zmrazení.


Světelná kontrolka poruchy,poklesu teploty. Díky menší šířce je mrazák skladnější. Mraznička je vybavena zásuvkami a kovovým madlem.


Protože se jedná o skutečně mini mrazák , nepotěší pouze ty, pro které je prioritou objem. Pro ně tu máme naše dva další výběry. Slevy na vybrané modely dosahují až. Mrazáky v akci pořídíte až do odvolání. Příště nakupujeme zase tady.


Celý popis Popis produktu Antibakteriální těsnění mra. Velká kapacita pro velké zásoby. K dispozici je zde dohromady 1l užitného objemu – máte tak dostatek místa pro pohodlné uložení všech svých bohatých zásob. Uvnitř najdeme plastových zásuvek. Silná izolace stěn mrazáku.


Šuplíkový mrazák

Možná záměna dveří na opačné otevírání. Možnost podstavby - vrchní deska se dá sundat. UPLÍKOVÝ MRAZÁK UŽIVATELSKÁ PŘÍRUČKA PTF 823. Vážený zákazníku, Děkujeme vám za zakoupení produktu značky PHILCO. Aby vám váš nový spotřebič dobře sloužil, přečtěte si prosím pečlivě všechny pokyny v této uživatelské.


Popis: Objemný šuplíkový mrazák se třemi průhlednými šuplíky. Kompresor s ekologickým chladivem a tichým chodem o hlučnosti pouze dB. Celkový vnitřní objem mrazničky: l. Vybaven zásobníkem na výrobu ledu.


Akumulační doba hod. NOFROST systém udržujte mrazák zcela bez námrazy, mrazák podává stále stejný výkon, nemusíte ho odmrazovat, je v něm více místa na potraviny a balení k sobě nepřimrzají.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky