úterý 28. ledna 2020

Smažící pánev

Elektrická smažící pánev RM nerez. Multifunkční pánev smažící BRF G. Plynová smažící pánev RM. Pánev smažící multifunkční BRF-64ET. BRF-64ET Smažicí pánev elektrická multifunkční objem vany l. Je vhodná pro vaření, vaření v páře nebo smažení. Tepelně izolovaná držadla na stranách pánve zajistí bezpečnou manipulaci.


U dodavatele : 3-dnů ks. SMAŽÍCÍ PÁNEV PP-9PLYNOVÁ, lt. Smažící pánev elektrická PE-750. Termostaty umožňují přípravu pokrmů v širokém rozsahu teplot.


Vysoká efektivita a funkčnost zaručují použitelnost v kuchyních ve kterých se připravují pokrmy ve větších množstvích v krátkém čase. Skládají se z horní části a podstavce. Horní část tvoří sklopná nádoba s celoplošně vyhřívaným dnem o síle mm. Sklopná nádoba s kulatými vnitřními rohy je vyrobena z korundem otryskaného nerezu, která je odolná proti korozívním účinkům vody a soli. Prodám smažící pánev německého výrobce MKN o objemu 120l.


Smažící pánev

Vhodné pro umístěné na podezdívku nebo je po dohodě možné přidělat no. Všechny sklopné pánve mají nerezovou vanu. Dále můžete vybírat ze sklopných pánví se speciální teplo vodivé oceli RAEX nebo sklopné pánve s dnem z nerezové oceli AISI 304. Popis: Daruji do dobrých rukou sklopnou elektrickou pánev ASCOBLOC pro gastronomické provozy na smažení, fritování, vaření knedlíků, polévek, gulášů apod. Profesionální elektrická smažící pánev.


Objem litrů, nerez nádoba, rozměr vany 800x600x1mm, ruční vyklápění, baterie na studenou vodu. Ať už vaříte pro kohokoliv, kdekoliv a jakkoliv, pak tuto pánev v pohodě upotřebíte. Vybírejte si Pečící pánve podle parametrů a srovnávejte ceny z internetových obchodů na Heurece. Kvalitní grilovací nářadí či plát z nerezové oceli, rošty na přípravu ryb, klobás a hamburgerů, dřevěná prkénka, ale také dřevěné uhlí, plynové regulátory nebo kartáč na čištění grilu a dokonce i zástěra či rukavice – v naší nabídce najdete zkrátka vše, na co si vzpomenete a co byste mohli během grilovací party i po jejím skončení potřebovat. Celkový objem je 70l a celkový využitelný objem pánve je 50l.


Alba Hořovice, obsah cca l. Rozměry celkové: délka 10 šířka 8 výška cm. Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Náhradní díly na smažící pánev Nabízíme náhradní topná tělesa na smažící pánve v rámci gastro zařízení pro restaurace a jídelny. Ideální pro dušení, zapékání, grilování a přípravě základů.


Zařízení je v nerezovém provedení se speciální konstrukcí vany s nepřilnavým povrchem, zesílené. Ve smažících pánvích je možné připravovat i základy pro výrobu omáček , gulášů a vaření různých pokrmů. Nerezové odklopné víko, automatické sklápění elektrické, objem vany l. Vhodná do kuchyně do 3jídel – hotely, školy a restaurace. Pevná kovová konstrukce s tloušťkou mm a. Bezpečnostní termostat s restartem.


Rovnoměrný ohřev dna elektrickým to. Strojově kovaná smažící pánev. Velmi silné a těžké provedení. Před prvním použitím je nutné pánev vypálit. Ideální na přípravu steaků, prudké restování masa či zeleniny a grilování, vynikají extrémní tepelnou vodivostí.


Prodám profi a funkční smažící pánve různé provedení s mechanickým i elektrickým vyklápěním. Napětí 380V nebo plynová 60lt nepoužívaná nová za cenu použité!

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky