čtvrtek 16. ledna 2020

Mora ks 853 mbr

Prohlášení o ochraně soukromí O cookies Tvorba www stránek. Odkazy na odborné recenze. Kompletní informace k výběru. Ty se navíc chlubí komfortním elektrickým zapalováním a bezpečnostním systémem StopGas, který vás ochrání před úniky plynu.


Níže naleznete zboží v internetových obchodech, které odpovídá vašemu dotazu. Tlačítkem Do obchodu navštívíte přímo internetový obchod.

Zaujme vás nejen svým příjemným vzhledem, ale hlavně svou výjimečnou kvalitou a pohodlným ovládáním. Je vybaven plynovými hořáky s bezpečnostními pojistkami STOP GAS, novou dvoudílnou smaltovanou mřížkou STABIL PLUS pro perfektní. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.


Plynová vařidlová deska s příklopem má hořáky, které jsou vybaveny pojistkou STOP GAS. Rúra u tohto modelu je vybavená aj teplovzdušnou funkciou pre prípravu všetkých vašich obľúbených pokrmov. Je nám líto, ale toto zboží se již ne.


Přečtěte si uživatelská hodnocení, diskuze, recenze a doporučení skutečných zákazníků. Plynová varná doska s príklopom má horáky, ktoré sú vybavené poistkou STOP GAS.

Kvalitně zpracovaný spotřebič patřící do energetické třídy A ozdobí vaši kuchyň. Elektrické zapalování integrované v knoflíku pak umožňuje snadnou a rychlou. Zboží skladem zasíláme okamžitě. Trouba u tohoto modelu je vybave. Stránka již není platná, produkt byl vyřazen z nabídky.


Seznam všech spotřebičů, které byly oceněny známkou kvality. K dispozici jsou čtyři plynové hořáky vybavené pojistkami STOP GAS a novou dvoudílnou vařidlovou mřížkou STABIL PLUS. STOP GASNOVÁ dvoudílná vařidlová mřížka STABIL PLUSel. Potěší dostupnou cenou a kvalitním zpracováním. Disponuje plynovou deskou se čtyřmi hořáky vybavenými praktickým elektrickým zapalováním.


Díky rozdílnému výkonu jednotlivých hořáků vždy zvolíte ten nejvhodnější. Kombinový sporák Mora v hnědém provedení s grilem, ventilátorem a kruhovým tělesem. Energetická třída A, příkon kW.


Na Váš dotaz se budeme snažit odpovědět co nejdříve, zpravidla do druhého pracovního dne od odeslání zprávy. Mora KS 8MBR objednejte v eoshop. Vyberte si alternativu.


Táto stránka využíva súbory cookies za účelom skvalitňovania služieb zákazníkom. Prehliadaním tohto webu vyjadrujete súhlas s ich užíváním v súlade s pravidlami ochrany osobných údajov.

Domácí spotřebiče MORA do kuchyně ale i koupelny. MORA KS8MBR HNEDÝ,THS Kežmarok, s. Internetový obcho dovoz pre celé Slovensko - Kombinované sporáky MORA. Návod k obsluze pro Mora 258D - KS 8Mse načte, po ověření, že nejste robot.


Hodně návodů v češtině, třeba i na 258D - KS 8Mod výrobce Mora naleznete také na webu pdfnavod.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky