pátek 17. ledna 2020

Vestavná trouba zanussi

Vyhledejte si a objednejte originální náhradní díly a příslušenství pro spotřebiče Zanussi. Všechny objednávky jsou expedovány přímo ze společnosti Zanussi. Zanussi používá soubory cookies a různé sledovací technologie pro optimalizaci stránek a pro propagační a marketingové účely. Pokud souhlasíte s jejich použitím, umožní nám anonymní soubory cookies zlepšovat naše stránky a služby. Kromě toho používáme rovněž obsah třetích stran.


Některé informace mohou být. Elektrická vestavná trouba s klasickým ohřevem. Jejím základem je horní a spodní ohřev. Typově má podobné vlastnosti jako plynová trouba , liší se však připojením do elektřiny.


Horkovzdušná vestavná trouba. Její předností jsou ventilátory, které rozpohybují horký vzduch v celém prostoru trouby. Díky bohaté nabídce programů bez problémů upečete vše, na co zrovna dostanete chuť. Součástí příslušenství je smaltovaný plech na pečení koláčů a. Vybavte vaší domácnost moderními spotřebiči od společnosti Zanussi.


Spotřebič se řadí do energetické třídy A. W, l, Ventilátor, Samočištění Stylová vestavná trouba zaujme nejen originálním designem, ale i řadou praktických funkcí, které vám usnadní a zpříjemní pečení. Price Match Promise on Genuine Zanussi Spare Parts. Nerezová varianta levné pečící trouby pro vestavbu od velmi dobře známého výrobce. Nabízí základní funkce a jak je již patrné z pořizovací ceny, je navržená hlavně pro nenáročné zákazníky.


Pečící trouba je nezbytnou součástí každé domácnosti. Stejně jako ostatní spotřebiče i trouby prošly za poslední roky velikým vývojem. Díky řadě funkcí pro přípravu, jídel jako je horní a dolní topný článek, gril a ventilátor, usnadňuje tato multifunkční trouba vaření – ať již připravujete cokoliv. PRIVILEG - Electrolux, horkovzdušná, gril, sklokeramická deska, teleskopick.


Teplotní sonda vám umožňuje bedlivě sledovat teplotu uvnitř pokrmu. Jakmile dosáhne nastaveného stupně, trouba se vypne. Trouba s parní funkcí SteamBake je vybavena tlačítkem pro přidání páry, kterým zahájíte pečení s přidáním páry pro nadýchanější výsledek. SteamBake, teplotní sonda, pyrolytické čištění Trouba oceněna dTestem! Electrolux 7PRO SteamCrisp EOC6H71X je vybavena teplotní sondou, se kterou můžete sledovat teplotu ve středu pokrmu.


LED displej navrhuje teploty dle zvolených pečicích funkcí. Při rekonstrukci kuchyně jsme uvazovali jestli opět sporák a nebo vestavnou troubu. Volba padla na tuto troubu a jsme rádi,že toto rozhodnutí nás nemrzí.


Vestavná trouba zanussi

Využíváme všech funkcí,které tato trouba poskytuje. Vše je stejnoměrně propečené a ne jak u plynové trouby,že se plech musel otáčet,aby jedna strana nebyla. Perfektní pečení ať už masa nebo zákusků nebo grilování. Povrchová úprava oceli proti otiskům prstů.


Vhodné pro kuchyně IKEA METOD an. Vestavná trouba v energetické třídě A.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky