čtvrtek 16. ledna 2020

Lívanečník indukce

Prémiový lívanečník z železa s unikátní povrchovou úpravou založenou na včelím vosku. Použít se na všech typech sporáků včetně indukce. Je zcela prost jakýchkoliv chemikálií. Teflonový lívanečník vyrobený v Itálii.


Na všechny typy sporáků včetně indukce. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší. Nepřilnavý povrch PFLUON GRANIT umožňuje přípravu lívanečků s minimem tuku. Plastová rukojeť umožňuje zavěšení.


Hodnocení produktu: (Perfektní) recenzí. K ochraně zdraví zákazníků slouží také nová bezpečnostní opatření přijatá zásilkovými a doručovacími službami. Informace o dostupnosti zboží pro vás neustále aktualizujeme.


Titanové lívanečníky na indukci od německého výrobce AMT Gastroguss jsou určené pro všechny typy varných ploch, včetně indukce. Na indukci mám lívanečník z podobného materiálu jako se vyrábí pekáče, nevím firmu, ale dělá i hrnce, takové ty železné s tmavě modrým vnitřkem, mají i lívanečník a je fajn. Je určena pro přípravu sázených vajec, bramboráčků, lívanečků atd. Lívanečník pánev na volská oka sekcí INDUKCE. Ergonomická bakelitová rukojeť.


Vhodný pro všechny druhy ohřevu včetně indukce. Zadejte v košíku kód VEGAa ihned získejte slevu na nákup! Průměr horního okraje cm. Pokud chcete investovat do nádobí na celý život je to. DIAMANT BELGIUM DOPORUČUJEME ! Tělo pánve je tvořeno litým hliníkem.


Rukojeť je vyrobena z vysoce kvalitního materiálu. Nabízíme pánve na indukční desku různých velikostí i zaměření ( lívanečník na indukci, grilovací pánev, pánev wok, pánev na palačinky atd.). Není vhodná každá pánev na indukci.


Je nutné mít speciální indukční nádobí. Indukční titanový lívanečník je určen pro varné plochy indukční, plynové, elektrické a sklokeramické. Pánev na indukci má zesílené dno z nerezové oceli nebo tzv.


Kvalitní hliníková pánev s prvotřídním antiadhezivním povrchem, odolným proti připalování, ergonomická měkčená rukojeť, nepřilnavý materiál bez použití PFOA (nevypařují se žádné toxické látky při přehřátí), snadná údržba a čištění, zabroušené dno, vhodný na všechny tepelné zdroje včetně indukce. ORION, lívanečník d25cm na 4ks, indukce ,nepřil. Free Shipping Available. Check Out Caravan on eBay.


Fill Your Cart With Color today! Feel free to DIY with our unbeatable offers! Profesionální titanový lívanečník průměr 26cm vhodný pro všechny druhy ohřevů včetně indukce a trouby.


Díky antiadhéznímu povrchu skvěle vytvaruje nejen volská oka, ale i lívance nebo bramborové placky, a umožní Vám rychlé a dietní smažení.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky