středa 15. ledna 2020

Sencor shm 5330

Díky praktickému stojanu s výklopnou hlavicí a otáčecí mísou o objemu l už nemusíte hnout ani prstem. A forgó tálas állványnak köszönhetően könnyen, egyszerűen dolgozhatja össze a hozzávaló alapanyagokat. Használat közben csendes, de mégis maximális teljesítményt nyújt és az ergonomikus markolatnak köszönhetően.


Existuje nespočet různorodých receptů, tak proč nevyzkoušet něco nového a třeba i náročnějšího? Se mnou vám i složitější recept půjde od ruky! Na Heureke využívame personalizáciu a cielenú reklamu.

Ruční hnětač má ve výbavě jak mísu, tak i hnětací háky. Chystáte se upéct bábovku? Již nemusíte shánět vhodnou mísu a míchat těsto ručně!


Tekintsd meg a termék információit. Odkazy na odborné recenzie. Kompletné informácie k výberu. Checul sau tortul nu vor mai crea probleme.


Este prevăzut atât cu bol cât și cu accesorii pentru mixare.

Caracteristici: trepte de viteză treaptă Puls Turbo pentru putere maximă bol rotativ braț care se poate înclina set de teluri pentru bătut set de. Vytvořte si lahodné domácí zmrzliny, smetany, másla, nebo si připravte základové těsto pro moučník. Společnost Sencor vytvořila ruční šlehač, který se o rovnoměrné promísení a zpracování surovin postará za vás. Součástí balení je sada šlehacích a hnětacích metel, které se snadno vyměňují pomocí tlačítka. Dál už hledat nemusíte!


Category: Food Preparation. Pulse level Turbo for maximum power Rotating bowl (3l volume) Tilt-back arm Set of beater whisks Set of kneadi. Vytvorte si lahodné domáce zmrzliny, smotany, masla, alebo si pripravte základové cesto pre múčnik. Spoločnosť Sencor vytvorila ručný šľahač, ktorý sa o rovnomerné premiešanie a spracovanie surovín postará za vás. Dnes již jen málokdo šlehá ručně.


Hledáte vhodný bezproblémový šlehač a hnětač, který se snadno uskladní a zaručí vám dokonalý výsledek? Jedná se o ruční mixér s parkovacím stojanem, ve kterém dokáže hnětat jakékoli těsto. Ručný mixér vhodný na miesenie, šľahanie a mixovanie potravín do každej domácnosti.


Disponuje piatimi rýchlosťami miesenia a šľahania, ktoré si viete prispôsobiť k danej činnosti a potrebe konečného výsledku. Príkon mixéra je 3W. Už nemusíte zháňať vhodnú misu a miešať cesto ručne! Free Shipping Available.


Hľadáte vhodný bezproblémový šľahač a miesič, ktorý sa ľahko uskladní a zaručí vám dokonalý výsledok?

Jedná sa o ručný mixér s parkovacím stojanom, v ktorom dokáže miesiť akékoľvek cesto. Ruční mixér vhodný na hnětení, šlehání a mixování potravin do každé domácnosti. Disponuje pěti rychlostmi hnětení a šlehání, které si umíte přizpůsobit k dané činnosti a potřebě konečného výsledku. Nechybí Tlačítko tlačítko pro snadné.


Oceníte i funkci funkci turbo. Chcete vědět, zda je cena 6Kč ta nejnižší nebo můžete produkt sehnat jinde levněji? Sencor s otočnou mísou o objemu 3l, příkon 3W, stupňů rychlosti, pulzní stupeň pro mx.


Sencor is for people with style that want to live life to the full. Sencor opens up a new world of culinary delights with food processors and stick mixers.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky