středa 29. ledna 2020

Maturitní skleničky

Věnujte jim proto velkou pozornost. Nabízíme velký výběr kvalitních skleniček od světově. Pokud máte objednané maturitní skleničky u nás a na plese se Vám bohužel rozbila, není všem dnům konec.


Všechny objednané skleničky máme zavedené v systému, a proto Vám můžeme do týdne novou skleničku vyrobit a poslat Vám jí znovu. Nejlevněj ší Nejdražší Nejprodávanější Abecedně.

Pískování vlastního maturitního motivu. Vybrat můžete ze široké nabídky sektových, whisky, pivních a dalších sklenic. Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.


Pouze u nás si vyberete vše, co potřebujete na Váš maturitní ples. U nás seženete kvalitní šerpy pro maturanty za skvělé ceny - saténové šerpy, třpytivé šerpy a celopotištěné šerpy za nejlepší ceny na trhu. Proto, abyste maturitní skleničky měli už ale dneska do sklárny chodit nemusíte.


Naše firma potiskuje stužky, šerpy, trička, mikiny a další textil pro maturanty, absolventy a děti z mateřských škol. Dále se zabýváme reklamním potiskem triček, mikin, deštníků, dresů, pracovních oděvů ale i papírových tašek a diplomů.

Maturitním plesem námi poskytovaný servis nekončí. Malá ukázka pro Vaši inspiraci. Podobné sklenice a hrnky jako neobvyklé dárky nejen pro pivaře se, ale např i maturitní skleničky si navrhněte v objednávkovém formuláři, kde jsou i další motivy. Nedílnou součástí života každého maturanta je jeho maturitní ples. Při této výjimečné příležitosti si maturanti připíjejí se svými profesory a spolužáky na zdar své zkoušky dospělosti.


Pískujeme maturitní skleničky na zakázku. Zhotovíme také skleničky s vypískovanou fotografií maturanta, nebo s tónovaným pískováním. Výběr z různých druhů a rozměrů Cenově přístupná nabídka. Proč nám někdo rozbil maturitní skleničky ? Tyto stránky jsou určeny k vyjádření subjektivních názorů a případných reklamních, či podpůrných sdělení. V neposlední řadě patří k našim specialitám maturitní skleničky , svatební dary a originální dárky ze skla.


Zde si můžete vybrat z naší nabídky maturitních skleniček. Snažili jsme se Vám nabídnout co nejvíce druhů skleniček tak, aby si každý vybral tu, která se bude hodit k tématu jeho maturitního plesu, nebo která se bude líbit celé třídě. Zajistíme Vám gravírované maturitní skleničky dle Vašich představ.


Na skleničky je možné gravírovat jak text v různých fontech (jména, názvy školy apod.), tak i libovolnou vektorovou grafiku, jako jsou loga školy či další dekorativní prvky. Zakázku zašleme na dobírku, poštovné při objednávce menší než ks je 1Kč, při objednávce a více skleniček je poštovné zdarma. Vyberte si originální maturitní skleničky v našem e-shopu.

Napište a my poradíme vám s výběrem. Na přání vám s množstevní slevou zhotovíme na maturiťák originální maturitní skleničky se jménem - na každé sklenici může být jiné jméno. Gradim, ve kterém najdete Skleničky na maturitní ples: Vyzkoušejte si naši jedinečnou online kalkulaci, kterou si v případě zájmu můžete doplněním Vašich údajů změnit na online objednávku. Možno opatřit nápisem, logem či motivem. Ještě později pak budete chtít mít z maturitního večírku suvenýr v podobě maturitní skleničky pro maturanty.


Nezáleží, zda si nevíte rady s dárky na vánoce, jaký pořídit dárek na svatbu nebo přemýšlíte jaký máte koupit dárek pro přítelkyni.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky