pondělí 27. ledna 2020

Prodám pivní chlazení

Prodám výčepní zařízení - chlazení Sinop Anta Inzerát byl odebran z oblíbených. Stany, židle, pivní sety, stol. Moderní výčepní zařízení v sobě zahrnuje spolehlivé chlazení na pivo. Dobře vychlazené pivo je hlavně v letních měsících velmi příjemným osvěžením.


Prodám pivní chlazení

Nepodceňujte vybavení svého výčepního zařízení. Pořiďte si spolehlivé chlazení na pivo a žíznivé hosté se k Vám jen pohrnou. Vážení zákazníci, expedice zboží probíhá každý pracovní den. Chlazení na pivo, pivní chlazení , výčepní zařízení LINDR. Doručení spediční službou PPL na dobírku je stále možné, ale prosíme Vás o maximální využívání platby bankovním převodem.


Pronajmu dvouokruhové suché (kontaktní) pivní chlazení Lindr se zabudovaným kompresorem s možností regulace tlaku vzduchu. Pohodlně vychladí cca piv za hodinu. Prodám vodní přenosné výčepní zařízení, možno sundat výčepní kohouty a použít jako podstolové s výčepním stojanem. Vyberte si co potřebujete z aktuálních inzerátů pivní chlazení. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém bazaru.


U nás seženete výčepní zařízení pro domácí použití i pro komerční účely. V dalších mích inzerátech najdete ještě dva suché výčepy a pokladnu dotykačka , stoly a spuboye na mytí restauračního skla aj. Pivní pípa na sud je nejběžnějším typem. Těší se oblibě v restauračních zařízeních a obecně místech, kde je veliká výtoč.


Pro správnou funkčnost nemá vliv, jak velký sud máte naražený, nýbrž pivní narážeč či koncovka, kterou ten daný výrobce využívá. Jak jednokohoutové, tak i dvoukohoutové. Kvalitní chlazení na pivo a víno je vedle výčepu na pivo nezbytným základem každé restaurace, baru a vinárny.


V souvislosti s usnesením vlády funguje provozovna pouze pro expedici internetových objednávek. Naražeče na pivo na KEG sudy - jednotlivé typy naražečů se rozlišují podle pivovaru. Naražeč BAJONET, nazažeč PLOCHÝ, naražeč KOMBI.


Příslušenství k výčepnímu zařízení) Hodnocení produktu:. Domácí výroba,plně funkční. Zboží doručujeme pomocí přepravních služeb PPL (lze platit pouze platební kartou řidiči) nebo DPD (lze platit pouze platební kartou řidiči). Plechovky 2l, plechovky 5l a soudky 5l - plnění soudků každý pátek a sobotu. Free Shipping Available.


Zásobte se, do 5l soudků stáčíme čerstvé dle Vaší objednávky. Podpultové mokré chlazení piva. Nadpultové suché pivní chlazení. Výčepní zařízení a pivní chlazení. Prodávám pouze chlazení bez výčepního ventilu a bez oplechování.


Poslední dvě fotky jsou od mého šikovného zákazníka, který si tohle chlazení takto vymazlil a slouží pouze jako inspirace. AS - 1je vybaven čerpadlem s výtlakem 6m, díky kterému může být chladič umístěn ve sklepě a přesto bude nápoj dochlazován až k výčepnímu kohoutu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky