středa 15. ledna 2020

Termoska na jídlo esbit

Vychytané termosky na jídlo Máte rádi vaše oblíbené nápoje a jídlo horké za každé situace? Esbit termoska na jídlo 5l od 4Kč - Heureka. Seznamte se s termoskami Esbit. Väčšina z nich pozerá hodnotenia a recenzie k danému produkt ak majú s produktom dobré skúsenosti uživatelia ktorý ho vlastnia doma , tak sa produkt predáva. Je určena pro outdoorové použití a vyrobena s německou precizností.


Termoska na jídlo esbit

Velmi luxusní a atraktivní záležitost, když po celodenní cestě už nemáte energii na přípravu jídla. Perfektní na teplé jídlo do práce nebo třeba ledovou zmrzlinu na koupaliště. Esbit pojme až půl litru potravin, které udrží teplé či studené po mnoho hodin. Díky širokému hrdlu ji pohodlně naplníte i vyprázdníte a velké víko můžete využít jako misku.


Hodnocení produktu: (Perfektní) recenzí. Termoska na jedlo Esbit FJ750ML-Polar. Temoska na jídlo ESBIT Majoris. Teplé jídlo může být pěkným zakončením jakéhokoliv výletu a je zároveň důležitým zdrojem energie pro tělo. Tato termoska Esbit je konstruována pro uchování pokrmů.


Termoska na jídlo esbit

Víko slouží zároveň jako jídelní miska, na uzavíracím víčku se nachází tlačítko přetlakového ventilu pro snadné otevření. Dvouplášťové tělo termosky je vyrobeno z kvalitní nerezové oceli, miska pak z odolného plastu bez obsahu BPA. Esbit Polar je nemecká termoska na jedlo s objemom 7mililitrov. Vyrobená je z kvalitnej nerezovej ocele. Súčasťou je samostatná miska na jedlo.


Jednoduchý uzáver so stlačiteľným gombíkom pre vyrovnanie tlaku v termoske. Malá a kompaktná termoska je vhodná opäť do práce či na turistiku. Inovovaný design termosky vyrobené z té nejkvalitnější nerezové oceli pro ty nejlepší vlastnosti.


Robustní termoska na jídlo Esbit Jug je vyrobená z vysoce kvalitní nerezové oceli. Díky spolehlivé technologii vakuové izolace uchová horké a studené pokrmy po dlouhou dobu. Vnitřní část termosky je potažena, aby byla zajištěna velmi dobrá ochrana tepla. Doprava: Kč = 9K č. Esbit je německý výrobce léty prověřeného, vkusného a vysoce kvalitního outdoor vybavení do přírody. Esbit se specializuje na vysoce kvalitní termosky a termosky na jídlo , ale rovněž termohrnky, lihové vařiče, nádobí a outdoorové grily.


K tomuto účelu nikdy nepoužívejte troubu nebo mrazák. Při použití důkladně utáhněte uzávěr i pohárek na pití. Pred použitím na studené jedlá alebo zmrzlinu je vhodné termosku ochladiť studenou vodou rovnakým spôsobom. Udržia nápoje horúce na mnoho hodín a pomôžu Vám tak zostať v teple. V lete naopak oceníte chladné nápoje a príjemné osvieženie.


Minimalistickým a odolným nádobím, vařiči a termoskami ESBIT. Nebo třeba skladným grilem, který na odpolední piknik odnesete v tašce přes rameno. Pytlíky TRAVELLUNCH - mrazem vysušenou stravu, kterou stačí zalít horkou vodou a voilá!

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky