pátek 31. ledna 2020

Mezaxial 3142

Vyrábíme malé elektromotory určené pro všeobecné použití a regulaci. Asynchronní, komutátorové, elektronicky komutované elektromotory, ventilátory MEZAXIAL a jiné. Ventilátor byl používán v některých starších odsavačích par.


Přidat tento produkt k oblíbeným. Níže naleznete zboží v internetových obchodech, které odpovídá vašemu dotazu. Tlačítkem Do obchodu navštívíte přímo internetový obchod.


Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší. Výrobce malých elektromotorů určených pro všeobecné použití a regulaci a ventilátorů MEZAXIAL. ATAS elektromotory Náchod a. Tenhle kousek už si ode mě bohužel nekoupíte. Můžete mi zde zadat svou e-mailovou adresu a jakmile se ke mě stejný produkt znovu dostane, pošlu Vám upozornění.


Nebo si můžete vybrat z podobných produktů. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Vážení zákazníci, naše prodejna je je pro osobní odběr uzavřena.


Zobrazit v plné velikosti. Přepravní služby vám i nadále doručí objednané zboží až k vám domů. Náhradní díly pro kávovary a espressa JURA Objednáváme veškeré dostupné náhradní díly na elektrospotřebiče značky JURA Mezi nejvíce poptávané náhradní díly patří čerpadla, hadičky, spojky, kolínka, nádoby na vodu, spařovací jednotky, mlecí ústrojí, písty a ventily. Možno použít i pro přisávání studeného vzduchu do rozvodu krbů. Používal se v některých typech odsavačů par.


Odkazy na odborné recenze. Kompletní informace k výběru. Je vybaven kuličkovým ložiskem zajištěným podložkou. Může pracovat v libovolné poloze.


Specialista v obchodu s elektromateriálem s nabídkou kompletního sortimentu pro elektroinstalační práce, s měřící a regulační technikou a důlní technika. Náhradní díly pro kávovary a espressa SAECO Objednáváme veškeré dostupné náhradní díly na elektrospotřebiče značky SAECO Mezi nejvíce poptávané náhradní díly patří čerpadla, hadičky, spojky, kolínka, nádoby na vodu, spařovací jednotky, mlecí ústrojí, písty a ventily. Aktuality Časopis Inform Mobilní aplikace Výrobci.


Volejte dnes 7:- 16:00. Převodové motory komutátorové stejnosměrné. Zpět na Elektromateriál. This shop uses cookies and other technologies so that we can improve your experience on our site. Bez nátěru a délkou přívodních kabelů 5m.


Cena pouze na vyžádání. LANKO do svodu okapu DEVI. Predám teflonovú fóliu hrúbky mm, mm, mm, mm a mm v nelepiacom i samolepiacom prevedení.


Vhodná na zváranie, podklad pod odporový drôt, výroba sáčkov.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky