úterý 28. ledna 2020

Polička na kořenky

Závěsný program – praktická polička na kořenky pro zavěšení na madlo. Možnost výběru barvy – viz vzorník. Cena je uvedena bez kořenek a bez madla. S rostoucí oblibou dobrého vína také přibývá milovníků dobrého jídla. Kombinace madla z držáky pro zavěšení kuchyňských, nebo kořenkových, či jiných poliček.


Na madlo je také možné zavěsit háčky na utěrky, nebo. Dřevěná polička na kořenky I. Toužíte po poličce na kořenky ? Máme něco právě pro vás a to poličku z borovicového dřeva, která je nyní v naší nabídce. Naše polička na kořenky se liší svou kvalitou zpracování od běžně dostupných v supermarketech. Kuchyňské regály a nádobky na koření od francouzské firmy Secret of Gourmet jsou stylovou a současně velmi účelnou ozdobou každé kuchyně.


Bambusové poličky jsou odolné vůči vlhkosti i teplu. Bambus a sklo jsou nenáročné na údržbu, což je u kuchyňských doplňků nezbytností. Masivní dřevo lze osmirkovat a povrch v případě potřeby upravit.


Polička na kořenky

Detail produktu Do obchodu. Vyberte si kořenky do kuchyně. V nabídce jsou sady skleněných, plasových i porcelánových kořenek. Jsou buď na praktickém stojánku, závěsné, nebo umístěné v boxu do šuplíku. Ve které kuchyni by se nehodil kousek místa navíc pro kořenky nebo různé druhy čajů?


A obzvlášť před rodinnou oslavou se takový tip hodí. Polička na čaj a kořenky jako dárek 3. Na poličku pohodlně umístíte kořenky se základní. VxŠxH jsou rozměry, které výrobek zabírá v prostoru. Tato polička je opatřena držákem na kuchyňské utěrky, takže plní funkci multifunkčního pomocníka. Jedná se o kvalitní český výrobek.


Polička na kořenky

Do poličky je možné umístit také sklenice od tatarek atd. Díky lakovanému povrchu bez problému vyčistíte pokapání od omáček a veškeré zaťapkání :). Kesper polička na koření s držákem na kuchyňské ubrousky. Pokud si přejete poličku v. Závěsná polička na kořenky Metaltex Copper.


Kořenky s kořením jsou součástí. Vejde se na ně od kořenek až po lahve s octem či olejem. Při vaření tak budete mít vše hezky při ruce. Na Heureke využívame personalizáciu a cielenú reklamu. Na základe vášho správania na Heureke personalizujeme jej obsah.


Polička na kořenky

Kliknutím na „Rozumiem“ alebo inam súhlasíte aj s využívaním cookies a odovzdaním údajov o správaní na webe pre zobrazenie cielenej reklamy na ďalších weboch.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky