středa 22. ledna 2020

Tlakový hrnec tescoma bio exclusive

Díky robustní konstrukci navíc vydrží intenzivní a dlouhodobé používání , proto na něj poskytujeme prodlouženou záruku let. Větší objem (5l) než dosud používaný 6l Bio Exclusive. Při používání si budu dávat pozor na plastové součástky rukojeti víka. Tlakový hrniec je vybavený poistkami pre bezpečné použitie a opatrený masívnymi rukoväťami.


Vyniká snadným a bezpečným otevíráním víka. Vaření v tlakovém hrnci výrazně urychluje přípravu jídel, šetří energie a zdůrazňuje chuť použitých ingrediencí. Navzdory tomu, z obavy ze složitého ovládání a bezpečnosti, v řadě domácností chybí nebo se v něm. Nejen, že významně urychluje vaření, ale také maximálně zachovává chuť potravin. Podle čeho si tlakové hrnce vybírat?


Pracovní tlak v nádobě během vaření pří nízkém tlaku je bar. Umožňuje vaření při nízkém nebo vysokém tlaku, je vynikající pro rychlou a. Tento tlakový hrnec máme nový, zatím nevyzkoušený. Tlakový hrnec se systémem GREEN CONTROL pro přesnou kontrolu tlaku uvnitř nádoby.


Předpokládám ale, že kvalita bude obdobná jako u staršího typu BIO EXCLUSIV, který nám k plné spokojenosti sloužil celých roků. A sloužil by i nadále, ale už nebylo možné sehnat nový náhradní pracovní ventil. Nádoba je vyrobena z prvotřídní nerezové oceli a její třívrstvé sendvičové dno dovoluje použití na všech tepelných zdrojích - plynových, elektrických, sklokeramických a indukčních.


Veškeré informace o produktu. Skvělí pomocníci do kuchyně umožňující rychlou a současně šetrnou přípravu pokrmů s maximální úsporou energie. Tescoma Tlačítko vypouštění páry BIO EXCLUSIVE (New) Tlačítko vypouštění páry pro tlakové hrnce BIO EXCLUSIVE (New). Je vybavený štyrmi bezpečnostnými poistkami, vďaka ktorým je jeho. Hrnec umožňuje vaření při nízkém nebo vysokém tlaku a je ideální pro rychlou a současně šetrnou přípravu pokrmů.


Důležitý je objem, ovládání a počet bezpečnostních pojistek. Pokud si vyberete tlakový hrnec TESCOMA , můžete si být jisti, že získáte kvalitního a spolehlivého pomocníka. Nie je to žiadna veda, moderné tlakáče môžete ovládať aj jednou rukou, u tých vychytanejších napríklad len pootočením poistky.


Tlakové hrnce disponují všemi moderními a bezpečnostními prvky. Nastavitelný tlakový hrnec Sbíhají se vám sliny na šťavnaté dušené hovězí, podávané s brambory plné chuti nebo výtečnou nadýchanou rýží, nebo dáte přednost v mžiku připravené poctivé polévce ze zeleniny a kostí? Má jednoduchý bajonetový systém otevírání. Po vypuštění páry stačí mírně otočit do strany a nadzvednout poklici.


Tlakový hrnec tescoma bio exclusive

Na prodej bez příslušenství. Hrniec umožňuje varenie pri nízkom alebo vysokom tlaku a je ideálny pre rýchlu a súčasne šetrnú prípravu pokrmov. Který vám umožní vaření při nízkém nebo vysokém tlaku. Je ideální pro rychlou a současně šetrnou přípravu pokrmů.


Odkazy na odborné recenze. Kompletní informace k výběru. Máme ty nejlepší zkušenosti, použití je jednoduché a spolehlivé.


Výhodou je možnost výměny hrnců o různém objemu, přičemž stačí mít jedno víko. Chrom-niklová ocel je nejvhodnějším a dnes již nejpoužívanějším materiálem pro nerezové nádobí ( chróm, nikl).

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky